Ελένη Φουρέιρα τι χρώμα μαλλιών έχει
- Διαφήμιση -

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε την υπέρτατη τάση και αν αντιγράψεις το χρώμα των μαλλιών της, θα δείχνεις 10 χρόνια νεότερη! Οι τάσεις για το καλοκαίρι 2020 προστάζουν τόλμη και ανατροπή, και έχουμε δει από μαλλιά γκρι, μέχρι γαλάζια και ροζ. Τα παστέλ συνεχίζουν κανονικά την επέλασή τους, και οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αν τα τολμήσεις, θα δείχνεις νεότερη.

Θέλουν όμως μεγάλη προσοχή και φροντίδα καθώς από τη μία για να κάνεις παστέλ ή γκρι μαλλιά θα χρειαστείς ντεκαπάζ, από την άλλη και μετά το χρώμα θέλει φροντίδα για να μην ξεθωριάσει και να φαίνεται φρέσκο. Στην Ελένη Φουρέιρα πάντως, πήγε πολύ…

- Διαφήμιση -

Σε τόνους του ροζ χρυσού και του σαμπανιζέ τα μαλλιά σε baby pink δείχνουν τέλεια, αρκεί να είστε τολμηρές για να τα υιοθετήσετε. Αν δεν είστε σίγουρες για την αλλαγή όμως, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα spray για να δείτε αν σας ταιριάζει αυτό το χρώμα ή όχι. Better safe than sorry!

Pro tip: Αν όντως τολμήσετε τη ροζ σαμπανιζέ βαφή, προμηθευτείτε ένα toning σαμπουάν για να διατηρήσετε το χρώμα πλούσιο, όπως στην αρχή και αποφύγετε το ζεστό νερό. Αν πάλι θέλετε απλά να κάνετε μια δοκιμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ημιμόνιμη βαφή, που θα βρείτε στο εμπόριο. Σε γενικές γραμμές θυμήσου ότι αν έχεις πολύ άσπρο δέρμα, σου πάνε όλα τα χρώματα οπότε μπορείς να δοκιμάσεις και τα παστέλ άφοβα. Εκτός βέβαια αν είσαι η Ελένη Φουρέιρα που ακόμα και με πιο σταρένια επιδερμίδα, μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Θες να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου; Βήμα – βήμα πώς να πετύχεις αποτέλεσμα επαγγελματία εδώ