γαλλικό στα νύχια
- Διαφήμιση -

Αν έχετε στο μυαλό σας το κλασικό γαλλικό στα νύχια, ως ένα βαρετό μανικιούρ, ήρθε η ώρα να το ξεχάσετε. Η νέα εκδοχή του θα σας τρελάνει και σας έχουμε λεπτομέρειες για το τι είναι αλλά και πως να την κάνετε.

Πολυαγαπημένο και διαχρονικό, το γαλλικό μανικιούρ δεν λείπει από τις επιλογές σου χειμώνα-καλοκαίρι. Εσύ μη μήνεις μόνο στο κλασικό σχέδιο αλλά τόλμησε να το… παραλλάξεις, βάζοντας χρώμα, glitter ή έξτρα διακοσμητικά. Ο σκοπός είναι να διασκεδάσεις και να αφήσεις τη φαντασία σου να… οργιάσει!

- Διαφήμιση -

Πώς να κάνεις το κλασικό γαλλικό στα νύχια σου

Απλώστε το base coat. Η βάση ενός γαλλικού στα νύχια, συνήθως είναι στο χρώμα ενός απαλού ροζ, cream ή ακόμα και τελείως διάφανου. Παρόλα αυτά, μπορείτε να επιλέξετε άλλα χρώματα ως βάση και να παίξετε με τα χρώματα. Βάψτε το κέντρο του νυχιού, περιμένετε να στεγνώσει πλήρως και περάστε ακόμη μια φορά. Χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις.

Φροντίστε το χέρι σας να είναι τελείως σταθερό πριν προχωρήσετε στο βάψιμο της άκρης. Το λευκό μανό πρέπει να ξεκινάει ακριβώς εκεί που τελειώνει το λευκό των νυχιών σας, επομένως φροντίστε τα νύχια σας να έχουν αρκετό μήκος για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, ένα γαλλικό μπορεί να γίνει και σε κοντά νύχια, αρκεί να γίνει προσεκτικά και με υπομονή.

γαλλικό στα νύχια

Το νέο γαλλικό μανικιούρ για το 2020

Για να ξεφύγετε τελείως ακόμα τα καθημερινά γαλλικά, δοκιμάστε να προσθέσετε γλίτερ στο τέλος του μανικιούρ. Το γκλίτερ θα πρέπει να ταιριάζει χρωματικά με το στιλ και να μην φαντάζει υπερβολικό, γιατί σκοπό έχει να φωτίσει ένα μανικιούρ και όχι να το βαρύνει! Η νέα τάση στο γαλλικό στα νύχια όμως, είναι το ανάποδο γαλλικό!

Πώς να το κάνετε σωστά:

  • Εφαρμόστε μια διάφανη βάση για να διατηρηθεί το βερνίκι.
  • Τώρα επιλέξτε την απόχρωση του ημικυκλίου – το βερνίκι που θα φαίνεται στη βάση των νυχιών σας. Εφαρμόστε το σε όλο νύχι και αφήστε το να στεγνώσει.
  • Επιλέξτε τη δεύτερη απόχρωση και εφαρμόστε τη σε σχήμα ημικυκλίου ξεκινώντας ένα εκατοστό πάνω από τη βάση των νυχιών. Εφαρμόστε άλλη μια στρώση και αφήστε το να στεγνώσει.
  • Για αποτέλεσμα που διατηρείτε περισσότερο, εφαρμόστε μία στρώση διάφανου βερνικιού.
  • Είστε έτοιμες!

Δείτε και αυτό: Πανικός με αυτό το χρώμα στα νύχια το καλοκαίρι 2020 – Μπορείς να το κάνεις και στο σπίτι