σπάνε τα νύχια tips
- Διαφήμιση -

Αν είσαι τις άτυχες και τα νύχια σου σπάνε, έχουμε 5 tips για να σωθείς! Εξάλλου, καταλαβαίνουμε ότι είναι άσχημο να νιώθεις μονίμως απεριποίητη. Μάλιστα, είναι καλό να γνωρίζεις πως δεν είσαι η μόνη μιας και σχεδόν όλες κάποια στιγμή είχαμε θέμα με τα νύχια μας…

Ιδού λοιπόν 5 tips για να σωθείς και να κάνεις τα νύχια σου πιο δυνατά από ποτέ

Φόρεσε γάντια

Είναι ο βασικός κανόνας που όλες παραβλέπουμε. Σε αυτό το σημείο, θα καταλάβω απόλυτα όσες γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν τίποτε με γάντια γιατί… οι ζημίες γίνονται η μία πίσω από την άλλη. Αν θες την αίσθηση της αφής, χρησιμοποίησε γάντια μιας χρήσης και θα δεις τεράστια διαφορά! Bingo!

- Διαφήμιση -

Βιταμίνες

Η μειωμένη πρόσληψη ασβεστίου είναι η αιτία που πολλές φορές να νύχια σπάνε ή ξεφλουδίζουν. Συμβουλέψου τον γιατρό σου, ώστε να σου προτείνει την καταλληλότερη για εσένα.

Κοντό μήκος

Δυστυχώς, με το να επιχειρήσεις να τα μακρύνεις ενώ είναι αδύναμα θα καταφέρεις το εξής ανατριχιαστικό. Αυτό το «δίπλωμα» που σε κάνει να ανατριχιάσεις; Αυτό. Διατήρησε σε κόντο μήκος και όταν έρθει η ώρα… δώστου να καταλάβει.

Μην τα πειράζεις

Πολλές φορές από νευρικότητα έχουμε την τάση να τα πειράζουμε. Τι εννοώ; Μπορείς να αγοράσεις μια μπάλα του στρες για να απασχολείσαι.

Απέφυγε τις τεχνικές καλλωπισμού

Αντί αυτού, προτίμησε θεραπείες νυχιών που συμπεριλαμβάνουν αιθέρια έλαιά, που είναι θρεπτικά συστατικά για τα νύχια