χειροποίητα κοσμήματα καλοκαίρι 2020
- Διαφήμιση -

Κι όμως μια γυναίκα με ζηλευτή καριέρα στον τραπεζικό τομέα σχεδιάζει τα πιο must χειροποίητα κοσμήματα για το καλοκαίρι 2020!

“Από αγάπη και μεράκι”, λέει η Κατερίνα Δεσερή και μας παρουσιάζει τα Μad Cat, που υπόσχονται να αναδείξουν τον πραγματικό εαυτό κάθε γυναίκας αλλά και το στυλ της. Επηρεασμένη από τη διαφορετικότητα κάθε ατόμου και τις νόρμες της σύγχρονης εποχής, η δημιουργός φτιάχνει υπέροχα κομμάτια από γυαλί, ύφασμα και μέταλλο και σε προσκαλεί να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει από τις σειρές Girly Collection, Colors of Luxury, Urban Lines, Contemporary Amazons και City Warriors.

- Διαφήμιση -

Το πάντρεμα του κλασικού με το μοντέρνο, τα ασυμβίβαστα υλικά, δημιουργούν ιδιαιτερότητες σε κάθε συλλογή, ενώ η χειροποίητη φύση τους προσδίδει αξία, καθιστώντας κάθε κόσμημα μοναδικό. Η Mad Cat μάς ταξιδεύει σε πτυχές της προσωπικότητας που ίσως μέχρι τώρα να είχαμε κρυμμένες και μας ενθαρρύνει να τις φανερώσουμε.

Τα χειροποίητα κοσμήματα, βρείτε στο madcatjewelry.com, σε εξαιρετικές τιμές και σίγουρα αν τα επιλέξετε, θα σας κοιτάνε όλοι στον δρόμο και όχι μόνο.

χειροποίητα κοσμήματα mad cat

Λίγα λόγια ακόμα για την Κατερίνα Δεσερή και τα χειροποίητα κοσμήματά της

Η αγάπη για την τέχνη και τα ζώα, οδήγησε την Κατερίνα Δεσερή στη δημιουργία της Mad Cat. Η Κατερίνα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο ΑΤΕΙ Πολιτικών Έργων Υποδομής. Στη συνέχεια φοίτησε στο ESA-Saint Luc Bruxelles, Design Industriel. Όμως σύντομα ανακάλυψε την αγάπη της για την κεραμική και τη ζωγραφική. Έτσι σπούδασε στο Κέντρο Μελέτης Νεότερης Κεραμικής υπό την επίβλεψη του αρχαιολόγου και κεραμιστή Νίκου Λιάρου. Έκανε μαθήματα ζωγραφικής στο ARTIA GALLERY υπό την επίβλεψη της εικαστικού Χασιάκου Κωνσταντίνας και σεμινάρια styling στο Stylishious, της fashion and style expert Αλεξάνδρας Κατσαϊτη.

Όλη αυτή την έμπνευση και την φαντασία αποφάσισε να την αποτυπώσει στα χειροποίητα κοσμήματά της. Έτσι παρακολούθησε μαθήματα κατασκευής χειροποίητου σύγχρονου κοσμήματος και έκανε Σεμινάρια Σύγχρονο Κόσμημα και Χυτό & παραγωγικό Κόσμημα.

Εκτός από τα εξαιρετικά πρωτότυπα κοσμήματά της, έχει κάνει εκθέσεις ζωγραφικής όπως PLATFORMS PROJECT ’18 Athens School of fine art, μέλος της ομάδας WE33 ARTIA GALLERYY. Ο πίνακας της «Λιμάνι» παρουσιάζεται στο μυθιστόρημα του Γιώργου Περισανίδη, «Το Παζλ» 2017.

Μία ξεχωριστή δημιουργός που εμπνέεται από τη φύση και τους ανθρώπους και προσφέρει εξαιρετικές συλλογές για τη γυναίκα και τον άντρα.

Δείτε και αυτό: Hot trend στην μόδα το κόσμημα για το καλοκαίρι – Τολμάς να φορέσεις τα συγκεκριμένα;