χρώμα μαλλιά καλοκαίρι 2020
- Διαφήμιση -

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με επικό fashion news alert! Η Kendall Jenner έβαψε τα μαλλιά της στο must χρώμα για το καλοκαίρι 2020 και αν θέλεις μια αλλαγή, πρέπει να το υιοθετήσεις.

Άλλωστε, είναι στο hot list μας εδώ και καιρό. Η ίδια, εμφανίστηκε στο Instagram με ένα απλό γκρι τιραντάκι και το πιο συγκλονιστικό χρώμα στα μαλλιά για φέτος το καλοκαίρι.

- Διαφήμιση -

Το honey blonde είναι τάση και ειδικά φέτος που είναι η χρονιά των αλλαγών (ζήσαμε άλλωστε μεγάλες… στιγμές) η Kendall το τόλμησε και δικαιώθηκε. Εννοείται πως καλό θα είναι να συμβουλευτείες την κομμώτριά σου για οποιαδήποτε αλλαγή θέλεις να κάνεις, αλλά για εμάς το μοντέλο πήρε 10άρι. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι την manag-άρει η δαιμόνια Kris Jenner, επομένως δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Άλλωστε, ζούμε στον πλανήτη των Kardashians με τις αδερφές να έχουν τεράστιες περιουσίες…

Ιδού το σχετικό βίντεο:

Τι να προσέξεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου στο must χρώμα για το καλοκαίρι 2020

Για τις σταρένιες και σκουρόχρωµες επιδερµίδες ιδανικές είναι οι ζεστές αποχρώσεις όπως αυτή που έκανε η Kendall. Στην περίπτωση που έχεις λευκή επιδερµίδα, µπορείς να κινηθείς τόσο σε ψυχρούς όσο και σε ζεστούς τόνους, ανάλογα µε το αποτέλεσµα που θέλεις να βγει.

Τα χάλκινα χρώµατα ταιριάζουν περισσότερο στις σταρένιες επιδερµίδες, ενώ τα καστανά θα κάνουν την επιδερµίδα σου να φαίνεται πιο λευκή. Για τις πιο τολµηρές το σαντρέ είναι µια πολύ καλή επιλογή, αρκεί να έχεις ανοιχτόχρωµο δέρµα.

Δηλαδή, μπορείς να προσαρμόσεις το χρώμα σου ανάλογα με μια διαβάθμιση, ώστε να μην θρηνείς αργότερα. Η πιο safe λύση που κάνουν στο εξωτερικό ωστόσο, είναι να αγοράζουν μια περούκα και με την δοκιμή να αποφασίζουν. Μπορεί να σου ακούγεται κοστοβόρο, αλλά αν αναλογιστείς πόσο θα σου κοστίσει μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για αλλαγή χρώματος αν είσαι π.χ σκούρα καστανή δεν είναι και τόσο μεγάλο το ποσό.

Δες και αυτό: Αυτό είναι το απόλυτο χρώμα για το καλοκαίρι 2020 – Το Zara φόρεμα για να το βάλεις