μόνιμη αποτρίχωση
- Διαφήμιση -

Ονειρεύεσαι απαλό και λείο δέρμα, χωρίς ίχνος ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Τότε η μόνιμη μέθοδος για μόνιμη αποτρίχωση που λέγεται Soprano Ice είναι ο τρόπος να την κάνεις σωστά!

Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα για αυτήν, καθώς και πού μπορείς να την δοκιμάσεις!

- Διαφήμιση -

Τι είναι η νέα μόνιμη αποτρίχωση

Πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα αποτρίχωσης με Solid-State Alex. Η συγκεκριμένη τεχνολογία βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία με το laser Αλεξανδρίτη. Με άλλα λόγια, δρα το ίδιο αποτελεσματικά σε κάθε τύπο δέρματος και τρίχας, ακόμη και στις πιο ανοιχτόχρωμες ή σκουρόχρωμες και μαυρισμένες επιδερμίδες. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους laser αποτρίχωσης, το Soprano Ice είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που επικρατεί έντονη ηλιοφάνεια.

Πώς λειτουργεί η νέα μόνιμη αποτρίχωση

Χάρη στη νέα τεχνική SHR (Super Hair Removal), που επιτρέπει λειτουργία σε υψηλές ταχύτητες επανάληψης, παρέχει γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική αποτρίχωση. Μάλιστα, η κεφαλή διόδου laser που χρησιμοποιείται μειώνει στο μισό τον χρόνο αποτρίχωσης!

Ειδικότερα, το Soprano Ice διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης: την εν κινήσει (In-Motion™) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης δυαδικού laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Σημείωσε ότι η τεχνολογία Ice™ Cold Sapphire που διαθέτει μειώνει τον κίνδυνο εγκαύματος και κάνει τη θεραπεία ακόμη πιο ανώδυνη.

Extra bonus

Χάρη στην κεφαλή NIR υπέρυθρης ακτινοβολίας, κάνει σύσφιγξη του δερματικού ιστού. Η συγκεκριμένη κεφαλή χρησιμοποιεί την τεχνολογία Near-infrared, ένα ασφαλές υπέρυθρο φως που θερμαίνει τον ιστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, συσφίγγοντάς τον και βελτιώνοντας την υφή του. Με αυτόν τον τρόπο, μάλιστα, επιτυγχάνεται και η παραγωγή νέου κολλαγόνου, μιας και διεγείρονται οι ινοβλάστες, ενισχύοντας έτσι τη σύσφιγξη της επιδερμίδας. Αποτέλεσμα; Το δέρμα παραμένει υγιές, νεανικό και λαμπερό.

Να την δοκιμάσω, τελικά;

Στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου αποτρίχωσης συμπεριλαμβάνεται το γεγονός πως περιορίζει το αίσθημα του πόνου, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης του δέρματος, που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Τα αποτελέσματα του Soprano Ice είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων της Αμερικής (F.D.A.).

Δες και αυτό: Ιδρώτας: Πως να προλάβεις την μυρωδιά που χαλάει την beauty εικόνα σου