Πάνια Καρβέλας χωρισμός
- Διαφήμιση -

Είναι γεγονός πως ο χωρισμός που είχαν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας είναι αν μη τι άλλο στα πρότυπα… Σουηδίας! Ο συνθέτης, έχει άριστες σχέσεις με όλες τις πρώην του και πολλές απορείτε… μα πώς το κατάφεραν;

Ζητήσαμε την γνώμη ειδικού σχετικά με το πως να χωρίσεις πολιτισμένα και μας έδωσε μερικά tips. Χαρακτηριστικό του χωρισμού του ζευγαριού είναι η ιστορική πλέον δήλωση που έκανε η Αννίτα Πάνια λέγοντας: “Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε οικογένεια. Έχουμε το παιδί μας, έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας στον άλλον, έχουμε αγάπη. Είχα την χαρά ο πατέρας του παιδιού μου να είναι ένας άνθρωπος που μετά τη συζυγική σχέση, γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο αγαπημένη και λατρεμένη η σχέση μας…”

- Διαφήμιση -

Τι λέει η ειδικός για τον χωρισμό που είχαν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας σε Σουηδικά πρότυπα

Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, εσύ θα διαχειριστείς το πώς θα χωρίσεις. Ο άλλος δεν ξέρει και δεν περιμένει τι θα γίνει στο επόμενο ραντεβού σας. Ένα απλό μήνυμα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος όμως υπάρχουν περιπτώσεις που δεν θέλεις να ξαναδείς τον άλλον, όπως σε μια απιστία. Από την άλλη αν έχεις οικειότητα με τον άλλο ή δεν ενωθήκατε ποτέ πραγματικά σε ερωτικό επίπεδο και σας βγαίνει πιο πολύ σε φιλικό επίπεδο, μπορείς να το συζητήσεις σε έναν καφέ ή σε γεύμα. Μόνο μην ξεκινήσεις να πας εκδρομή με σκοπό να ανακοινώσεις εκεί ότι θέλεις να χωρίσεις. Ακύρωσέ την και πες ό,τι έχεις να πεις χωρίς να κάνεις τόσα χιλιόμετρα και τόσα έξοδα.

Δες τα καλύτερα που έρχονται

Σκέψου πόσα ωραία πράγματα σε περιμένουν τώρα που θα είσαι πάλι single. Μην βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο, θεωρώντας ότι θα είσαι μόνη, δεν θα έχεις παρέα για διακοπές, βόλτες, κλπ. Κάνεις χώρο στη ζωή σου για να έρθει κάτι καινούριο που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, θα σου ξαναδώσει αυτό το φτερούγισμα στο στομάχι, θα ξαναζήσεις την προσμονή για το πρώτο φιλί. Είναι από τις μαγικές στιγμές μιας σχέσης που πολλοί λαχταρούν να ξαναζήσουν. Τώρα που αποφάσισες πως θέλεις να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή, κάνε daydreaming σκεπτόμενη τις ανέμελες στιγμές που θα φεύγεις από το σπίτι όποτε θέλεις, θα βγαίνεις όποτε έχεις όρεξη και θα κάνεις αποτρίχωση όποτε δεν βαριέσαι. Αργά ή γρήγορα η καρδιά σου θα χτυπήσει ξανά και ένας καινούριος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σου.

Η σιγουριά στο βλέμμα και τη φωνή σου θα δώσει χρώμα στο χωρισμό που πρόκειται να ανακοινώσεις. Αν δεν είσαι σίγουρη, πάρε λίγο περισσότερο χρόνο για να επανεξετάσεις την κατάσταση. Φυσικά και δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα θέματα, όμως όσο μεγαλώνεις και αποκτάς εμπειρίες ξέρεις πότε και πώς να φεύγεις και γίνεσαι κάθε φορά καλύτερη σε αυτό μέχρι να βρεις τον ένα και μοναδικό που δεν θα τον αποχωριστείς.

Δείτε και αυτό: «Έσκασε» χωρισμός στην ελληνική showbiz – Ποιοι έριξαν τίτλους τέλους;

*Τα tips χωρισμού είναι από την Έλλη Μαραγκάκη