ποιες είναι οι τσάντες που κρατούν οι fahsionistas
- Διαφήμιση -

Κάναμε μια λίστα με το ποιες είναι οι 7 τσάντες που όλες οι fashionistas πρέπει να έχουν! Αν κι εσύ θέλεις να λέγεσαι κορίτσι της μόδας, δεν μπορεί να μην τις κρατάς για αυτό ιδού… Είμαστε σίγουρες ότι έστω τις μισές, τις έχεις κρεμασμένες στην ντουλάπα σου.

Οι νοσταλγικές τσάντες του παρελθόντος αλλά και οι ολοκαίνουργες τάσεις των σχεδιαστών. Μικρές ή μεγαλύτερες σε μέγεθος, με λουράκι ή χωρίς, μονόχρωμες ή με prints, ευρύχωρες ή κομψές, χαριτωμένες ή θηλυκές, όλες έρχονται… στην ντουλάπα μας με διττό σκοπό: Να μας βολέψουν και να ανανεώσουν το στυλ μας. Γιατί πέρα από την χρηστικότητά τους, μπορούν εύκολα να απογειώσουν το look μας και υπάρχει σίγουρα μία που θα λατρέψεις. Γιατί θα τις ερωτευτείς όλες!

- Διαφήμιση -

Backpacks

Ξέρεις ότι…
Τα brand names, τα logos αλλά και τα τυπώματα “παίζουν” πολύ; Ιδανικός καμβάς, μια άκρως “δυναμική” τσάντα που “μιλάει” στην γλώσσα σου!

Belt-bags

Ξέρεις ότι…
Τα animal prints συνεχίζουν να αποτελούν το Νο1 μοτίβο στις τσάντες του χειμώνα; Εσύ θα τη σετάρεις σαν να είναι μαύρη, αφού πάει με όλα.

Chain bags

Ξέρεις ότι…
Οι αλυσίδες “δένουν” ιδανικά με το ύφασμα και τη γούνα; Ειδικά εάν είσαι retro lover, μια tweed θα σε γυρίσει δεκαετίες πίσω!

Clutch bags

Ξέρεις ότι…
Θα βάλουν τη μοντέρνα πινελιά σε ένα vintage look; Και μπορεί να χωράνε λίγα πράγματα, όμως θα σου χαρίσουν πολύ στυλ!

Μini bags

Ξέρεις ότι…
Θα λειτουργήσουν ως κόσμημα στα χέρια σου; Οπότε εδώ ταιριάζει η φράση “more is more”, για να διαλέξεις μία σε φωτεινό κόκκινο χρώμα!

Shoulder

Ξέρεις ότι…
Οι διχρωμίες είναι must; Σκέψου κόκκινο-ροζ και είσαι έτοιμη να ανέβεις ψηλά στη λίστα των πιο ενημερωμένων fashionistas.

Top handle

Ξέρεις ότι…
Είναι ο ορισμός της κομψότητας; Θα τη συνδυάσεις με το twin set σου για μια έξτρα σικάτη εμφάνιση.

Έχεις δει και τη νέα τσάντα της Fendi; Ιδού γιατί έφερε μαλλιοτράβηγμα στις fashionistas