- Διαφήμιση -

Είπαμε, όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο περισσότερα προσπαθούμε να κρύψουμε/καλύψουμε/συμμαζέψουμε. Μια από τις βασικότερες ατέλειες που μας βασανίζουν είναι και οι ραγάδες, οι ουλές και οι δυσχρωμίες στο σώμα.

Τι μπορούμε να κάνουμε: Να δράσουμε, με τη βοήθεια ενός προϊόντος όπως το BioOil, το οποίο συνιστάται για τη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση και τη βαθιά ενυδάτωση της ώριμης και αφυδατωμένης επιδερμίδας.

- Διαφήμιση -

bio oil

Περιέχει το επαναστατικό συστατικό PurCellin OilΤΜ που καθιστά πιο ελαφριά την υφή της σύνθεσης του προϊόντος με αποτέλεσμα να απορροφάται άμεσα ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται και η άμεση διείσδυση των συστατικών του στην επιδερμίδα: βιταμίνες Α και Ε, και φυσικά έλαια από καλέντουλα, λεβάντα, δενδρολίβανο και χαμομήλι. Το PurCellin OilΤΜ ενισχύει την ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας, αφήνοντάς την να αναπνέει ελεύθερα.

Το BioOil είναι υποαλλεργικό και κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Θα το βρεις στα φαρμακεία και στα HONDOS CENTER που διαθέτουν δερμοκαλλυντικό τμήμα (11,95 ευρώ).

Διάβασε ακόμα:

To hashtag για ραγάδες που κάνει ΠΑΤΑΓΟ στο instagram!

Επιτέλους, οι ραγάδες γίνονται παρελθόν

5 κανόνες για σωστή απολέπιση