ζώδια Μάρτιος 2020
- Διαφήμιση -

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια για τον Μάρτιο 2020! Ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι οι.. άτυχοι του μήνα; Δώστε βάση γιατί μπορεί να είστε μέσα στους χαμένους και να πρέπει να κάνετε μελετημένες κινήσεις. Η Κλείω Αποστόλου μας δίνει τα φώτα της!

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις κέρδη από μια επένδυση, από υπερωρίες, θα εισπράξεις χρήματα που σου οφείλουν ή θα σου κάνουν ένα δώρο από τις 5 του μήνα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση γεμάτη τρυφερότητα ή θα συζητήσεις με τον σύντροφό σου κάποια σχέδια για το μέλλον.

- Διαφήμιση -

ΤΑΥΡΟΣ

Η γοητεία σου αυξάνεται με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 5 του μήνα, θα ξεκινήσεις μια σχέση ή μια συνεργασία και θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή. Ταξίδια, εκπαιδευτικά θέματα και επαγγελματικές δραστηριότητες ευνοούνται αυτό τον μήνα, όπως και οι υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρεμα θα κυλήσει η προσωπική σου ζωή, αρκεί να προστατέψεις τις σχέσεις σου από κουτσομπολιά και ανταγωνισμό. Ο Κρόνος στον Υδροχόο από τις 22 του μήνα ευνοεί την έναρξη επαγγελματικών δραστηριοτήτων και ίσως εκπαιδευτείς σε κάτι για να έχεις τα προσόντα που απαιτεί μια νέα θέση εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις με συνεργάτες ή με τον σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν πολύ, θα αναρωτιέσαι αν πραγματικά μπορείτε να συνυπάρχετε και ίσως φύγεις μακριά από άτομα που αποδείχτηκαν ανεπαρκή. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 5 του μήνα θα φέρει νέους φίλους στη ζωή σου και κοινωνική προβολή.

ΛΕΩΝ

Θα αναλάβεις περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες και θα αυξηθούν τα έσοδά σου, όμως θα φτάσεις στα όρια της υπερκόπωσης. Γυμνάσου και φρόντισε την υγεία σου για να αντέξεις. Ο Κρόνος στον Υδροχόο από τις 22 του μήνα βοηθά να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω βελτιώνει τη σχέση με τον σύντροφό σου, φέρνει έρωτες γεμάτους πάθος και δυναμική παρουσία σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα έχεις δημιουργικές ιδέες για να προωθήσεις την καριέρα σου και θα τις εφαρμόσεις με τη στήριξη συνεργατών που έχουν εμπειρία και ικανότητες.

ΖΥΓΟΣ

Μια παλιά αγάπη θα επιστρέψει μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 10 του μήνα, θα έχεις μικρά καβγαδάκια με τον σύντροφο ή με τα παιδιά σου ή θα σε παρασύρει ένας απατηλός έρωτας. Θα λειτουργείς υπεύθυνα και σοβαρά στον εργασιακό χώρο, θα έχεις ανοδική πορεία και θα ανταμειφθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις πολλή ενέργεια και θα δουλεύεις ασταμάτητα, γιατί οι ευθύνες σου θα αυξηθούν. Ο Ερμής ορθόδρομος στον Υδροχόο από τις 10 του μήνα θα φέρει στον δρόμο σου άτομα με ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σε συντροφέψουν σε διάφορες δραστηριότητες και θα μοιραστείτε κοινούς στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο από τις 22 του μήνα θα αναδείξει τις δυνατότητές σου αλλά και τα αδύνατα σημεία σου. Θα δρομολογήσεις φιλόδοξα σχέδια και θα ξεπεράσεις με ρεαλισμό όλα τα εμπόδια. Μην αποφασίσεις βιαστικά για το μέλλον της σχέσης σου, περίμενε μέχρι να καταλάβεις τι θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα εργαστείς ευσυνείδητα και θα εισπράξεις θετικά σχόλια αλλά και καλύτερες αποδοχές. Ο Άρης στον Αιγόκερω σου δίνει θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί και θα αναθερμάνεις τη σχέση με τον σύντροφό σου ή θα αρχίσεις έναν δεσμό γεμάτο πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αναλύεις υπερβολικά ό,τι συμβαίνει, θα εκνευρίζεσαι με τα επιπόλαια και αδρανή άτομα, θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και θα νοιάζεσαι για τους γύρω σου. Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 4 του μήνα φέρνει κοντά σου θαυμαστές και νέους φίλους που ανυπομονούν να ακούσουν τις έξυπνες ιδέες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρω σου, θα λύσεις διαφωνίες με συγγενείς, οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα κλείσεις θα είναι επικερδείς. Ο Άρης από τον Αιγόκερω διευκολύνει τις δημόσιες σχέσεις, οι φίλοι θα σε στηρίζουν και ένα φλερτ θα εξελιχθεί σιγά σιγά σε σοβαρή σχέση.

www.zwdiakos.gr