Ζέτα Μακρυπούλια μαγιό
- Διαφήμιση -

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε κίνηση ματ και φόρεσε ένα μαγιό το οποίο δεν μοιάζει με όλα τα άλλα που έχεις δει. Πάει σε όλες και μπορείς να το βρεις από τα μαγαζιά ευρείας μέχρι και στις συλλογές μεγάλων Οίκων μόδας.

Η ίδια, ούσα μοντέλο στα… νιάτα της ξέρει καλά το παιχνίδι της μόδας αλλά και το τι να βάλει για να αναδείξει το σώμα της. Το ολόσωμο μαγιό της προκάλεσε εντύπωση αφού με τα κοψίματα του ανέδειξε το κορμί της!

- Διαφήμιση -

Το μαγιό που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Στο χρώμα του κρασιού, καθόλου αποκαλυπτικό και με κόψιμο ψηλά στο πόδι, ανέδειξε το κορμί της αλλά αν δεν είσαι… 2 μέτρα σαν την Ζέτα Μακρυπούλια μην σκας. Έχουμε βρει ποιο ολόσωμο μαγιό πάει στον κάθε σωματότυπο, μιας και θα φορεθούν φέτος κατά κόρον. Ιδού το μαγιό που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια:

Ζέτα Μακρυπούλια μαγιό

Τα μαγιό για κάθε σωματότυπο: Εάν είστε μεγαλόσωμη από τη μέση και πάνω ίσως να χρειάζεστε επιπλέον ενίσχυση αν θέλετε μπικίνι. Τα top με μπανέλες μπορούν να εξυπηρετήσουν άψογα αυτό το σκοπό και να ταιριάξουν απόλυτα στο σώμα σας. Τα μπικίνι των οποίων το μπούστο είναι τριγωνικό με φαρδιές τιράντες που δένουν το λαιμό είναι μια καλή επιλογή και συγκρατούν καλά το στήθος, κάνοντάς το να φαίνεται καλαίσθητο.

Καλό θα είναι να επιλέξετε ολόσωμο μαγιό, και φροντίστε να έχουν κάποιου είδους ενίσχυση στο μπούστο, όπως για παράδειγμα κουπ με ελαφριά αφρώδη ενίσχυση ή εσωτερικό στηθόδεσμο. Ευθεία κοψίματα στο μπούστο δίνουν μια πιο αθλητική όψη. Τα top με τις φαρδιές τιράντες είναι πολύ πιο άνετα για την περίπτωσή σας, συγκριτικά με τις πολύ λεπτές τιράντες. Αν πάλι, θέλετε να τολμήσετε και να φορέσετε ολόσωμο άσχετα με τον σωματότυπο σας, go for it! Εξάλλου, το θέμα είναι να νιώθουμε εμείς καλά, γιατί στην τελική αυτό εκπέμπουμε.

Δες και αυτό: Ελένη Μενεγάκη: 6 + 1 εμφανίσεις της με μαγιό για να πάρεις ιδέες – Οι τάσεις φέτος