- Διαφήμιση -

Τι σου επιφυλάσσει το ζώδιό σου για το τριήμερο; Μάθε τα όλα παρακάτω!

Κριός
Ηρεμείς, βρίσκεις τον εαυτό σου ξανά. Πιο δυναμική και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, αποζητάς μια ιδιαίτερη συντροφιά. Βάζεις σε τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα, σε πιάνουν οι τσιγκουνιές σου και ψάχνεις για μια καλύτερη δουλειά. Η Νέα Σελήνη στις 18, σε κάνει να ψάχνεις για ευκαιρίες. Προσοχή στις 19, όσο και αν κάνεις τα στραβά τα μάτια, κάτι σε ενοχλεί. Αποζητάς ασφάλεια.

- Διαφήμιση -

Ταύρος
Καθαρίζει το μυαλό σου και εκφράζεσαι πιο άνετα. Αναθεωρείς απόψεις, αλλάζεις σελίδα στη ζωή σου, ως και τις 18 θα έχεις πάρει τις αποφάσεις σου. Ένας φίλος εμφανίζεται από τα παλιά και σου δείχνει ακριβώς τον τρόπο που θες να ζεις. Προσοχή στα έξοδα στις 19! Ξεφεύγεις.  Έρωτας & Δουλειά!

Δίδυμος
Σε ξεσηκώνουν για ταξίδια και νυχτοπερπατήματα. Μπορεί μια νέα πρόταση για δουλειά να είναι αυτή. Μη λες σε κανέναν τίποτα. Ερχεσαι αντιμέτωπη με τη σχέση σου. Έχεις μερίδιο ευθύνης αν κάτι δε πηγαίνει καλά. Δες πρώτα τι θες εσύ και μετά ανακοίνωσέ το. Ως και τις 18 αναλαμβάνεις μια νέα δουλειά, αλλάζεις τη ζωή σου από τη μια στιγμή στην άλλη. Απέφυγε στις 20 να είσαι μόνη.\

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ.