- Διαφήμιση -

Τα αθλητικά βγήκαν από τα τερέν και πήραν τους δρόµους… Μην περιορίζεις τα αγαπηµένα σου sneakers στα γήπεδα και τα γυµναστήρια. Φόρεσέ τα χωρίς φόβο και πάθος µε κάθε urban outfit.

Mπορεί να µην είναι η No1 επιλογή σου να φορέσεις τα αθλητικά σου παπούτσια στον χώρο εργασίας σου, αλλά εάν δεν υπάρχει αυστηρό corporate dress code, θα ανακαλύψεις ότι είναι η πιο πρακτική και άνετη λύση. Με ένα chino παντελόνι ή ένα κοµψό midi φόρεµα, τα κλασικά λευκά sneakers θα ταιριάξουν ιδανικά. Eπιπλέον, θα δώσουν µια 90s νότα στο look σου… Και ποια από εµάς δεν λατρεύει αυτήν τη δεκαετία;

- Διαφήμιση -

Aν δεν έχεις την άνεση να διαλέξεις τα αθλητικά σου παπούτσια µε έντονα χρώµατα, τότε µε ποιο άλλο ζευγάρι την έχεις; Με κανένα είναι η απάντηση. ∆είξε, λοιπόν, όλη την αγάπη σου για τις colorful εµφανίσεις στα πολύχρωµα sneakers και εξάντλησε την εκκεντρικότητα αλλά και την παιδικότητά σου σε στυλιστικές επιλογές που θα πρωταγωνιστούν σε κάθε look σου. Μπορείς να τα φορέσεις ακόµα και σε βραδινές εξόδους για χαλαρό ποτό στο κέντρο της πόλης. ∆εν χρειάζεται να σ’ το πούµε άλλωστε, το ξέρεις ήδη!

Μια δόση glam στα sneakers δεν έβλαψε ποτέ καµιά µας. Επίλεξε ένα ζευγάρι αθλητικά σε sexy animal print, λαµπερό χρυσό, σοφιστικέ καρό, ακόµα και τολµηρό απλικέ design και συνδύασέ τα µε το νέο σου slip dress, ένα top µε µεγάλο V και –γιατί όχι;– µε bodycon φόρεµα. Έτσι, θα δηµιουργήσεις τα πιο cool βραδινά outfits!