- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

To resort brand Le Sirenuse Positano και τo αγαπημένο μας brand συνεργάζονται για τη
δημιουργία μιας νέας capsule συλλογής παπουτσιών για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020,
που διατίθεται online και σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως από τα μέσα Μαρτίου.
Η συλλογή Ancient Greek Sandals X Le Sirenuse Positano περιλαμβάνει οκτώ πρωτότυπα
σχέδια σανδαλιών που αποτελούν την επιτομή της μεσογειακής resort κομψότητας.

Tο brand Ancient Greek Sandals είναι γνωστό παγκοσμίως για τα χειροποίητα σανδάλια τα οποία παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει συνεργασίες με πολλούς διάσημους σχεδιαστές. Φέτος σε συνεργασία με την Carla Sersale, σχεδιάστρια της συλλογής Le Sirenuse Positano, δημιουργήθηκαν οκτώ πρωτότυπα σχέδια σανδαλιών που αποτελούν την επιτομή της μεσογειακής resort κομψότητας.

Λίγα λόγια για τη νέα συνεργασία των Ancient Greek Sandals

Η Carla Sersale μας εξηγεί πως προέκυψε αυτή η συνεργασία:”Φιλοξενώ τα Ancient Greek Sandals στην μπουτίκ Emporio, που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο Le Sirenuse Positano, εδώ και πολλά χρόνια και πάντοτε θαύμαζα την απλότητά τους, τη διαχρονική τους φινέτσα και φυσικά την ποιότητα των σχεδίων τους. Τόσο η σειρά Que Onda! (Τι κύμα!) όσο και η σειρά Lurex είναι μια καταπληκτική ερμηνεία της νέας μου συλλογής Le Sirenuse Positano για την Άνοιξη του 2020. Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτή τη συνεργασία!”

Η Χριστίνα Μαρτίνη, συνιδρύτρια και σχεδιάστρια των Ancient Greek Sandals ενθουσιασμένη με την όλη ιδέα μας λέει: “Είμαι φανατική του Le Sirenuse εδώ και χρόνια και αντλώ μεγάλη έμπνευση από την ιστορία του ξενοδοχείου
αλλά και από το ονειρικό τοπίο που το περιβάλλει. Όταν μου ζήτησαν να συνεργαστούμε, ήξερα ότι θα είναι
μια τέλεια συγκυρία!”

H νέα συλλογή αποτελείται από δύο σειρές: την σειρά Que Onda! και τη σειρά Lurex.

Σανδάλια, Ancienr Greek Sandals
πολύχρωμα σανδάλια Anient Greek  Le Sirenuse Positano
Δερμάτινα σανδάλια από την capsule συλλογή Ancient Greek Sandals X Le Sirenuse Positano

Το λανσάρισμα της capsule συλλογής Ancient Greek Sandals X Le Sirenuse Positano  θα φιλοξενείται στo flagship store Ancient Greek Sandals. Στη boutique θα φιλοξενούνται και επιλεγμένα ρούχα και αξεσουάρ του resort brand Le Sirenuse Positano, εμπνευσμένα από τη μοναδική τοποθεσία του εμβληματικού ομώνυμου ξενοδοχείου στο Ποζιτάνο της Ιταλίας. 


Δείτε ακόμη: Τα must-have looks της εβδομάδας