γυαλιά ηλίου καλοκαίρι 2020
- Διαφήμιση -

Συγκράτησε το όνομα uglybell γιατί σίγουρα αυτά τα γυαλιά ηλίου δεν πρόκειται να μην τα αναζητήσεις το καλοκαίρι! Τα αναζητούν όλες οι fashionistas και μάλιστα θα τα βρεις και αρκετά οικονομικά.

Ένα ελληνικό brand γυαλιών που δεν μοιάζει με κανένα. Με τη φιλοσοφία των hand-crafted και hand-painted σκελετών, τα Uglybell θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο, συνδυάζοντας την Τέχνη και τη μόδα. Κομμάτια ζωγραφισμένα στο χέρι, που δεν μοιάζουν μεταξύ τους, είναι πρωτότυπα και τόσο μα τόσο στυλάτα.

- Διαφήμιση -

Ο Νικόλας Γκίκας, ο δημιουργός του brand, το μόνο που θέλει είναι ο καθένας να ξεχωρίσει το μεράκι και τη φαντασία που διακρίνει τη δουλειά του, κάτι που αποτυπώνεται στους σκελετούς-έργα τέχνης, και να χαρίσει στην εμφάνισή του αυτό το ξεχωριστό στοιχείο που θα την κάνει μοναδική!

uglybell γυαλιά ηλίου

Λίγα λόγια για τον σχεδιαστή των Uglybell – Πώς έφτασε στα γυαλιά ηλίου που σαρώνουν

Ο Νικόλας Γκίκας είχε πάντα έφεση στη ζωγραφική και ειδικά στο graffiti, με το οποίο ασχολήθηκε ήδη στην εφηβεία του. Μεγαλώνοντας σπούδασε βιομηχανικό design και το 2012 σκέφτηκε να ζωγραφίσει πάνω σε ένα ζευγάρι γυαλιά που αποτελούσαν πάντα το αγαπημένο του αξεσουάρ. Το αποτέλεσμα ήταν πρωτότυπο και ο Νικόλας δέχτηκε θετικά σχόλια από φίλους και γνωστούς. Βλέποντας αυτή την ανταπόκριση πήρε το θάρρος αυτή την ιδέα να την κάνει επάγγελμα.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί το brand για τους σκελετούς είναι cellulose acetate ιταλικού οίκου, οι γωνίες τους συνδέονται με ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ οι φακοί είναι πολλαπλών επιστρώσεων γαλλικού οίκου.

H “HANDPAINTED COLLECTION”, ορόσημο πλέον στην κουλτούρα της Uglybell, με στοιχεία από την street και pop κουλτούρα Αθήνας και Βερολίνου φέρνει χρώματα και σχήματα πρωτόγνωρα σε γυαλιά ηλίου. Ένα μοναδικό αποτέλεσμα, μια παγκόσμια καινοτομία.

Με τη “SPLASH COLLECTION”, τα χρώματα μπερδεύτηκαν, με απότομες αλλαγές αντίθεσης σε μικροκλίμακα, και μοναδικούς σκελετούς, αποκλειστικούς για τη συγκεκριμένη συλλογή, με έμφαση σε flat φακούς με έντονα συμπληρωματικά χρώματα.

Στη “METROPOLIS COLLECTION”, το design πήρε άλλη μορφή. Η εξέλιξη τεχνικής και αισθητικής, με γραμμές εμπνευσμένες από τα αρχιτεκτονικά κινήματα του Μπρουταλισμού και του Μεταμοντερνισμού, ένθετα στοιχεία από πολύτιμα μέταλλα, και τεχνοτροπίες πυρογράφου για ανάγλυφους σκελετού. Κάτι παραπάνω από ένα από γυαλί ηλίου, μια επέκταση της προσωπικότητας.

Το τελευταίο κεφάλαιο της “METROPOLIS COLLECTION” είναι η Optical Series. Με επιρροές από το πολυσύνθετο αστικό περιβάλλον που μας περιβάλλει, δημιουργήσαμε μια σειρά από σκελετούς γυαλιών οράσεως σε χαραγμένους στο χέρι κοκάλινους σκελετούς. Μοναδικές αποχρώσεις και τολμηρά σχέδια, σε μια form-follows-function έκφραση, για απόλυτο στυλ καθημερινά.

Δείτε και αυτό: Μεγάλο comeback! Η μόδα των 60’s, 70’s, 80’s επιστρέφει – Πώς να την κοπιάρεις σωστά