- Διαφήμιση -

Το VEDI VERO, το brand γυαλιών από την Κορέα που έχει κατακτήσει τους λάτρεις της μόδας σε όλο τον κόσμο, επέλεξε την Ελλάδα για να φωτογραφίσει τη νέα παγκόσμια καμπάνια του για την σεζόν Άνοιξη– Καλοκαίρι 2018.

Εντυπωσιακά τοπία από ελληνικό λευκό και μπλε, γραφικά λιμανάκια και απέραντες αμμουδιές εναλλάσσονται με τροπικά σκηνικά και resort αισθητική, καθώς ο λαμπερός ήλιος δίνει σιγά σιγά την θέση του σε ένα θερμό ηλιοβασίλεμα. Εικόνες μαγνητικές που θα ταξιδέψουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Κι όλο τον κόσμο στην Ελλάδα.

- Διαφήμιση -

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η Μαντώ Γαστεράτου ενσαρκώνοντας τη συναρπαστική γυναίκα VEDI VERO.  Άλλοτε με διάθεση νεανική, ζωηρή κι αυθόρμητη και άλλοτε αφοπλιστικά σαγηνευτική και μυστηριώδης. Διαθέτει πάθος, δυναμισμό και κοσμοπολίτικο αέρα. Μια εναλλαγή διαθέσεων που αντικατοπτρίζεται και στο πιο πολύτιμο αξεσουάρ του στυλ της. Τα VEDI VERO γυαλιά της.

Η καμπάνια παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα στα πλαίσια της MIDO,  της μεγαλύτερης έκθεσης οπτικών ειδών παγκοσμίως, και θα συνοδεύσει την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της νέας συλλογής γυαλιών ηλίου VEDI VERO σε όλες τις διεθνείς αγορές.

Δες περισσότερα στο www.vedivero.gr