- Διαφήμιση -

Ονειρεύεσαι ζουµερά χείλη µε υπέροχα κραγιόν; Σου δίνουµε τις πιο ψαγµένες συµβουλές για να διαλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα και να τα εφαρµόσεις µε τον πιο σωστό τρόπο για τέλειο αποτέλεσµα, χωρίς καν να χρησιµοποιήσεις καθρεφτάκι. Κι όµως γίνεται!

ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ Τα κραγιόν ειδικά για ζουµερά χείλη είναι εµπλουτισµένα από µόνα τους µε βούτυρα και έλαια οπότε δεν χρειάζεται να χρησιµοποιήσεις ένα επιπλέον προϊόν για ενυδάτωση. Επίσης, όπως µας συµβουλεύει και ο Troy Surratt, makeup artist και ιδρυτής της Surratt Beauty, δεν χρειάζεται καν να έχεις ειδικό πινέλο για τα χείλη προκειµένου να απλώσεις ένα κραγιόν για ζουµερά χείλη. Η creative director των E.L.F. Cosmetics, Achelle Dunaway, µας προτρέπει να αφήσουµε στην άκρη τα lip liner και να πάρουµε µια ποσότητα από τη συσκευασία και να την απλώσουµε στα χείλη µε τα δάχτυλα. Με αυτό τον τρόπο θα απλωθεί καλύτερα το προϊόν και θα µείνει στη θέση του περισσότερη ώρα.

- Διαφήμιση -

ΕΧΕ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ Η κρεµώδης υφή των κραγιόν που εξειδικεύονται στα ζουµερά χείλη µπορεί να τα διατηρεί απαλά όµως κάνει το χρώµα να ξεθωριάζει πιο σύντοµα. Έχε πάντα το προϊόν µαζί σου για να το φρεσκάρεις ανά συχνά διαστήµατα.

ΦΤΙΑΞΕ ∆ΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ Σίγουρα θα έχεις ακούσει από µακιγιέζ, beauty editors, beauty bloggers ότι όταν φοράς έντονο κραγιόν, καλό θα ήταν να κρατήσεις το υπόλοιπο µακιγιάζ ουδέτερο. Οι experts του The BODY ερχόµαστε να αµφισβητήσουµε αυτή τη συµβουλή και να αναρωτηθούµε γιατί να βάζεις κανόνες στην εµφάνισή σου; Νιώσε ελεύθερη να πειραµατιστείς µέχρι να βρεις το καλύτερο µακιγιάζ για σένα που θα σε κάνει να δείχνεις όµορφη µε αυτοπεποίθηση. Μη φοβηθείς να κάνεις smokey eyes ή να φορέσεις ένα ροδακινί ή ροζ ρουζ αντί για κάποιο υποτονικό. Τόνισε τα µήλα σου µε πούδρα λάµψης ή ένα κρεµώδες ρουζ και µαζί µε ένα έντονο κραγιόν θα δώσουν φρέσκια όψη στην εµφάνισή σου. Παίξε µε τους τόνους και του συνδυασµούς µέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει

∆ΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ Αν δυσκολεύεσαι να βρεις το χρώµα που σου ταιριάζει, άνοιξε τη ντουλάπα σου. Αν τα περισσότερα ρούχα σου είναι σε κόκκινους, µπεζ, πράσινους και ροζ τόνους, κινήσου σε κοραλλί ή ροδακινί κραγιόν. Αν πάλι φοράς περισσότερο µπλε, µοβ και πετρόλ κινήσου σε µελιτζανί, ροζ παστέλ ή φούξια τόνους. Η Achelle µας λέει ότι είναι το πιο ασφαλές κριτήριο για να διαλέξεις το κατάλληλο χρώµα που θα σου ταιριάζει περισσότερο.