μαγειρική σόδα μυστικά ομορφιάς
- Διαφήμιση -

Η μαγειρική σόδα έχει μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα σου, ενώ μπορεί να γίνει το τέλειο συστατικό για σπιτικές συνταγές ομορφιάς.

Εάν ανήκεις σε εκείνες που αναζητούν φυσικές λύσεις για τη φροντίδα του προσώπου σου τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις έξυπνες σπιτικές συνταγές με βασικό συστατικό τη μαγειρική σόδα.

- Διαφήμιση -

Ειδικότερα, η χρήση της είναι πολύτιμη σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση τυχόν ερεθισμών στο δέρμα σου, ενώ ακόμη καταπολεμά κοκκινίλες αφήνοντας το δέρμα σου λείο και απαλό απαλλαγμένο από κάθε αίσθηση τραβήγματος.

Ανακάλυψε DIY συνταγές ομορφιάς με μαγειρική σόδα

μαγειρική σόδα μυστικά ομορφιάς

Για ένα λαμπερό πρόσωπο που ακτινοβολεί δοκίμασε την παρακάτω μάσκα προσώπου.

  • Σε ένα μπολ ανάμειξε 1 κ.σ. μαγειρική σόδα με μια 1 κ.σ. νερό και μισό χυμό από ένα λεμόνι. Μόλις αναμείξεις καλά τα 3 υλικά σου εφάρμοσε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο και άφησέ το να δράση για περίπου 15-20 λεπτά πριν ξεπλύνει με χλιαρό νερό.
  • Η δράση της είναι τόσο άμεση που θα δεις ορατό αποτέλεσμα στο δέρμα σου από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Στην περίπτωση που έχεις ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα δοκίμασε την εξής συνταγή.

  • Σε μια κούπα ανακάτεψε καλά 1 κ.σ μαγειρική σόδα, 1 κ.σ. νερό και 2 κ.σ. μέλι. Αφού τα αναμείξεις σωστά άπλωσε το μείγμα στην επιδερμίδα σου και άφησέ το για 20 λεπτά.
  • Στη συνέχεια ξέβγαλα με χλιαρό νερό και αφαίρεσε τυχόν υπολείμματα από το μέλι.

Κάπως έτσι η μαγειρική σόδα, εκτός από τις πολύτιμη συμβολή της στην κουζίνα μας μπαίνει και στην ιεροτελεστία ομορφιάς μας.