- Διαφήμιση -

Όλα τα ζευγάρια έχουν τις δικές του συνήθειες στον ύπνο. Κάποιες φορές από την κούραση απλά ξαπλώνουµε και ξυπνάµε στην ίδια θέση το πρωί, όµως στις χαλαρές µας µέρες η στάση που διαλέγουµε όταν ξαπλώνουµε στο κρεβάτι, υποδηλώνει πολλά για τη σχέση µε τον σύντροφό µας.

Spooning: Στάση ύπνου που υπόσχεται πολλά
Το ζευγάρι είναι σε εµβρυική στάση και φαινοµενικά είναι πολύ γλυκό και τρυφερό το συναίσθηµα να κοιµάσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου, καθώς νιώθεις ότι σε προστατεύει συνεχώς. Ισχύουν όλα αυτά αλλά παράλληλα, η συγκεκριµένη στάση δηµιουργεί και ερωτική προδιάθεση εξαιτίας της θέσης των δύο σωµάτων. Δεν χρειάζεστε ιδιαίτερο ερέθισµα λοιπόν για να µπείτε σε σεξουαλικό mode, σας βγαίνει αβίαστα και σε ανύποπτο χρόνο.

- Διαφήμιση -

Εντελώς µπλεγµένοι: Είστε ερωτευµένοι και παθιασµένοι
Κοιµάστε αγκαλιά κοιτώντας ο ένας τον άλλον και µπλέκονται τα χέρια και τα πόδια σας. Η στάση αυτή δείχνει ότι υπάρχει έντονη έλξη στο ζευγάρι και δεν θέλουν να ξεκολλάνε ούτε και στον ύπνο. Είστε µάλλον από τα ζευγάρια που στα πάρτι είστε σε κάποια γωνία και δίνετε κλεφτά φιλιά ή κυκλοφορείτε χέρι-χέρι και µεταφέρετε την θετική ενέργεια της αγάπης σας στους υπόλοιπους σαν πρωταγωνιστές ερωτικής κοµεντί.

Μόνο τα οπίσθια: Είστε πολύ άνετοι µεταξύ σας
Όταν κοιµάστε µε την πλάτη γυρισµένη στον σύντροφό σας και ακουµπάνε τα οπίσθιά σας µόνο, δείχνει ότι έχετε βρει αυτό που ψάχνετε. Ανήκετε στους πολύ τυχερούς που δεν τους ενοχλούν τα καθηµερινά ατυχήµατα που µπορεί να προκύψουν από αυτή την στάση, γιατί απλά είστε ο εαυτός σας, έχετε χαλαρώσει µέσα στη σχέση και περνάτε υπέροχα.

Στην άκρη: Είστε 100% αφοσιωµένοι ο ένας στον άλλον
Ένας από τους δύο πηγαίνει στην άκρη του κρεβατιού και ο άλλος κυλάει για να τον φτάσει και να τον πάρει αγκαλιά. Πολύ σηµειολογική κίνηση µιας και άνετα µπορεί να πει κάποιος ότι θα έφταναν µέχρι την άκρη του κόσµου για να βρουν τον σύντροφό τους. Με την ίδια έννοια, µπορεί να σηµαίνει ότι αν πάρει ο ένας κάποια ακραία σηµαντική απόφαση, ο άλλος θα δείξει κατανόηση.

Σε διαφορετικές µεριές: Είστε ελεγχόµενα ανεξάρτητοι
Αγαπάτε τον σύντροφό σας και τα χάδια αλλά θέλετε να κοιµάστε και άνετα. Δεν είναι ότι έχετε µαλώσει ή δεν νιώθετε αγάπη και έλξη για το έτερόν σας ήµισυ. Δεν σας αρέσει να ιδρώνετε ή να παθαίνετε κράµπες όταν κρατάτε αγκαλιά τον σύντροφό σας γι’ αυτό και προτιµάτε να κοιµάστε µόνοι στην πλευρά σας. Φυσικά και θα περάσετε κάποιες στιγµές αγκαλιά αλλά ο ύπνος είναι ιερός και δεν θα τον θυσιάσετε.

Αλλάζετε συχνά στάσεις µέσα στο βράδυ: Διαµορφώνεστε συνεχώς σαν ζευγάρι
Σας παίρνει ο ύπνος αγκαλιά, στη µέση της νύχτας πάει ο καθένας στη δική του γωνία και ξυπνάτε πλάι πλάι. Η κούραση του ύπνου δεν σας εµποδίζει από το να ψάχνετε να βρείτε την πιο βολική θέση. Η ζωή αλλάζει συνεχώς και µαζί κι εσείς. Η στάση αυτή δείχνει ότι σε όλες τις αλλαγές, είτε είναι σπίτι, καριέρα, εµφάνιση, συνήθειες, είστε ενωµένοι.