- Διαφήμιση -

Το να βρίσκεσαι στην ίδια «σελίδα» µε τον σύντροφό σου σίγουρα κάνει µια σχέση αρµονική, όµως το κατάλληλο timing δεν είναι κάτι που συµβαίνει πάντα.

Από την Έλλη Μαραγκάκη

- Διαφήμιση -

Μπορεί να ταιριάζετε και να συµφωνείτε για την πλειοψηφία των θεµάτων που προκύπτουν, όµως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου δεν µπορείτε να βρείτε εύκολα µια κοινή πορεία πλεύσης. Τι γίνεται όµως στην περίπτωση που το θέµα της ασυµφωνίας σας είναι το σεξ, και για να γίνω πιο συγκεκριµένη η συχνότητά του; Η συγχρονισµένη ερωτική ζωή και το κατά πόσο σε κάθε εποχή καλύπτονται τα θέλω µας, είναι ένα µεγάλο θέµα. Σίγουρα σου έχει τύχει να θέλεις συχνότερα σεξ από τον σύντροφό σου, αλλά και το αντίθετο. Το µόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα θέµα που χρειάζεται ψυχραιµία και κατανόηση.

Οι άντρες έχουν µεγαλύτερη λίµπιντο από τις γυναίκες και υπεύθυνη είναι η τεστοστερόνη που ρέει στον οργανισµό τους. Αλλά υπεύθυνη γι’ αυτό είναι και η κοινωνία στην οποία µεγαλώνουν που τους µαθαίνει να είναι κυνηγοί. Επίσης η ανατοµία τους τους βοηθά να ερεθίζονται ευκολότερα, το µόνο που χρειάζεται ένας άντρας είναι να σε δει να βγαίνεις από το ντους!

Τι να κάνεις
Φυσικά και δεν είσαι υποχρεωµένη να ικανοποιείς κάθε του επιθυµία, όµως δεν χρειάζεται να πληγώνεις και τον εγωισµό του µε ατάκες του τύπου «όλο εκεί είναι το µυαλό σου». Η απόρριψη αφήνει έναν άντρα σεξουαλικά απογοητευµένο κι εσένα πιεσµένη. Εκείνο που µπορείς να κάνεις είναι να συµβιβαστείτε µε το πόσο συχνά θα κάνετε σεξ και ουσιαστικά να φτιάξετε ένα πρόγραµµα. Έτσι θα ξέρει ότι εκείνη τη στιγµή και οι δύο είστε εκεί και τα θέλω σας είναι επιτέλους συγχρονισµένα.