τσάντες για σεζόν 2020
- Διαφήμιση -

Αν νομίζεις κι εσύ ότι οι τσάντες της σεζόν είναι μαύρες τον χειμώνα, και λευκές το καλοκαίρι τότε κάνεις λάθος! Η fashion editor του glittermag.gr κάνει την ανατροπή και απαντώντας σε μια απορία για τις αγορές με αφορμή τις εκπτώσεις για το τέλος σεζόν, δίνει τέλος στα στερεότυπα!

Αναγνώστριά μας ρώτησε το εξής: «Βλέπω φέτος στις βιτρίνες πολλές τσάντες σε λευκό χρώμα και δυσκολεύομαι να αποφασίσω να αγοράσω μία γιατί νομίζω πως δεν ταιριάζει στις μουντές χειμωνιάτικες μέρες οπότε θα με περιορίσει. Μου κάνουν πιο καλοκαιρινές, η αλήθεια είναι. Φώφη, 19»

- Διαφήμιση -

Τι λέει η fashion editor για τα στερεότυπα στις τσάντες της σεζόν 2020

Πόσο λάθος κάνεις! Ο χειμώνας αγαπά το λευκό χρώμα, γιατί φωτίζει τη μουντάδα των ημερών. Οι τσάντες σε αυτή την απόχρωση είναι ευκολοσυνδύαστες και μπορείς να τις κρατήσεις από το πρωί ως το βράδυ, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, ταιριάζουν με denim και tweed κομμάτια, με μάλλινα παλτό και πλεκτά πουλόβερ αλλά και σε head-to-toe white outfits είναι το απόλυτο αξεσουάρ. Αν θέλεις την γνώμη που, επένδυσε σε έναν μεγάλο φάκελο που θα τον κρατάς όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι θα πηγαίνει τέλεια με τα φορέματά σου, ή και τα σορτσάκια σου και είναι ξεκάθαρα μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις.

Τώρα με τις μεγάλες εκπτώσεις για το τέλος σεζόν, βρες ένα κομμάτι σε λευκό με πολύ καλή τιμή και σίγουρα του χρόνου τον χειμώνα θα με θυμάσαι…

Δες εδώ και ποιες είναι οι 7 τσάντες που όλες οι fashionistas πρέπει να έχουν – Εσύ;