- Διαφήμιση -

Από την Κλειώ Αποστόλου

ΚΡΙΟΣ (21/03-20/04) Μέχρι τις 15 ο ανάδροµος Ερµής θα καθυστερεί τις επαγγελµατικές εξελίξεις και δεν θα αποφύγεις διενέξεις στον χώρο της δουλειάς. Θα έχεις ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις και τα οικονοµικά σου αρκεί να δουλεύεις οργανωµένα, µε υποµονή, χωρίς άγχος ή ηττοπάθεια.

- Διαφήμιση -

ΤΑΥΡΟΣ (21/04-20/05) Θα τακτοποιήσεις νοµικά και επαγγελµατικά θέµατα, θα έχεις επιτυχία σε σπουδές και σε επαφές µε το εξωτερικό. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου όλο τον µήνα θα µπορέσεις να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου σχέση, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριµίες και θα αυξήσεις το εισόδηµά σου.

∆Ι∆ΥΜΟΙ (21/05-22/06) Θα δώσεις έµφαση σε οικονοµικά θέµατα περιορίζοντας τις σπατάλες. Νέα έσοδα θα προκύψουν από αξιοποίηση ακινήτου ή από συνεργασία µε συγγενή και θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Από τις 15 θα έχεις λιγότερο άγχος και θα περνάς πολύ χρόνο µε παλιούς και νέους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (23/06-23/07) Κάποια προβλήµατα στη δουλειά θα ξεπεραστούν µετά τις 15 κι αν ξεκινάς κάτι νέο θα έχεις επιτυχία αρκεί να µη βιάζεσαι. Συννεφάκια θα φανούν στη σχέση ή στον γάµο σου και µόνο αν ειπωθούν αλήθειες θα βελτιωθεί το κλίµα. Χρειάζεται τόλµη για να δείξεις τι νιώθεις.

ΛΕΩΝ (24/07-23/08) Οι υποχρεώσεις της δουλειάς θα αυξηθούν, ο Άρης στον Αιγόκερο θα φέρει νέες προτάσεις και ευκαιρίες για επέκταση. Θα κουράζεσαι πολύ και θα έχεις ελάχιστο χρόνο να διασκεδάζεις, όµως θα ξεκινήσεις ένα εντατικό πρόγραµµα γυµναστικής για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/08-23/09) Θα λυθεί ένα ζήτηµα που αφορά στην περιουσία σου ή µια παλιά οφειλή, δάνεια και άλλες οικονοµικές υποχρεώσεις θα καλυφθούν αλλά θα αγχωθείς αρκετά. Ο σύντροφός σου θα σε στηρίζει και θα νιώθεις ασφάλεια, όµως από τις 18 εντάσεις και παρεξηγήσεις θα φέρουν αναστάτωση.

ΖΥΓΟΣ (24/09-23/10) Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις για οικονοµικά θέµατα, θα αυξηθούν τα έσοδά σου και ίσως βρεις νέα θέση εργασίας µε την Αφροδίτη από τον Ταύρο που βοηθά να αµειφθείς για τις προσπάθειές σου. Οικογενειακά προβλήµατα θα σε απασχολήσουν αλλά θα βρεις τρόπο να τα διευθετήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11) Θα έχεις διάφορες ιδέες για να καταφέρεις κάτι καλό στον επαγγελµατικό τοµέα και από τις 15 θα κλείσεις νέες συµφωνίες ή θα βελτιώσεις τη θέση σου στη δουλειά. Για να είσαι σε φόρµα θα γυµνάζεσαι και ίσως ξεκινήσεις ένα άθληµα µε τον σύντροφό σου ή µε κάποιον φίλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-22/12) Η ερωτική σου ζωή θα είναι ασταθής µέχρι τις 15, θα εκνευρίζεσαι εύκολα και θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Ίσως ρισκάρεις τη µόνιµη σχέση σου για να ζήσεις µια περιπέτεια αλλά στα επαγγελµατικά θέµατα θα είσαι συνεπής και οι στόχοι σου θα υλοποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (23/12-19/01) Προσεκτικά και χωρίς βιασύνη θα δροµολογήσεις αλλαγές σε προσωπικά και σε επαγγελµατικά θέµατα, τα οικονοµικά σου θα βελτιωθούν αλλά θα έχεις αρκετά έξοδα. Οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν µετά τις 18 θα σε βοηθήσουν να εξετάσεις καλύτερα τις επιλογές σου.

Υ∆ΡΟΧΟΟΣ (20/01-19/02) Ταξίδια, σπουδές και επαγγελµατικές συµφωνίες ευνοούνται κυρίως µετά τις 15 και θα πετύχεις πολλά µε όπλα τη συγκρότηση, τον ενθουσιασµό και την αποφασιστικότητά σου. Θα πετάξεις άχρηστα πράγµατα από τον χώρο σου και θα αποφεύγεις άτοµα που είναι κουραστικά ή µίζερα.

ΙΧΘΥΕΣ (20/02-20/03) Μια ενδιαφέρουσα γνωριµία στη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε µια παρέα φίλων θα εξελιχθεί σε έρωτα. Θα περνάς από δοκιµασίες τους ανθρώπους πριν τους εµπιστευτείς και θα τους κρίνεις αυστηρά. Μέχρι τις 15 θα κάνεις κάποιες σπατάλες αλλά τα οικονοµικά σου θα βελτιωθούν.