Ελένη Χατζίδου μαλλιά
- Διαφήμιση -

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου, έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση με το wavy look, που υιοθέτησε στο 4ο επεισόδιο του “Just The 2 Of Us”.

Με ένα σούπερ sporty look που της ταίριαζε γάντι η αγαπημένη Ελένη Χατζίδου μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου εισέπραξαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο show του Σαββάτου. Για την συγκεκριμένη εμφάνιση η πανέμορφη τραγουδίστρια επίλεξε ένα κυματιστό εφέ για τα μαλλιά της που ολοκλήρωσε μοναδικά το look της.

- Διαφήμιση -
Ελένη Χατζίδου wavy look

Δες πως να πετύχεις το wavy look αλά Ελένη Χατζίδου!

Για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο χτένισμα θα χρειαστείς ελάχιστα προϊόντα και εργαλεία styling. Επένδυσε λοιπόν σε ένα σίδερο για μπούκλες και σε ένα προϊόν που προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling.

  • Ξεκίνα ψεκάζοντας από απόσταση 10 εκατοστών ένα προστατευτικό σπρέι κατά της θερμότητας κατά μήκος των μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο θα θωρακίσεις την τρίχα από τυχόν φθορά.
  • Στη συνέχεια πάρε ένα σίδερο για μπούκλες ή μια πρέσα και γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου.
  • Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία με όλες τα μαλλιά σου πάρε μια πλατιά βούρτσα και χτένισέ τα προσεκτικά. Έτσι, θα αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
  • Τώρα πιάσε τα μαλλιά σου μισά-μισά στερεώνοντάς τα στην κορυφή του κεφαλιού σου με ένα λαστιχάκι μαλλιών.
  • Για τέλειο φινίρισμα ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα δυνατό σπρέι ή εφάρμοσε μια ιδέα από ένα σέρουμ μαλλιών σε φύτρες ή τριχούλες που πετάνε.

Bonus tip

Στην περίπτωση που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις εργαλεία θερμότητας υπάρχει πάντα και η εναλλακτική. Ποιά είναι αυτή; Να δημιουργήσεις μικρές πλεξίδες. Ο τρόπος είναι απλός. Δημιούργησε μικρές πλεξίδες ενώ τα μαλλιά σου είναι ακόμη νωπά και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Όταν θα τα λύσεις θα έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο κυματιστό εφέ. Οι συγκεκριμένες πλεξίδες μπορούν να ξεκινούν από την μέση των μαλλιών σου ή να είναι τύπου γαλλικής προκειμένου να επιτύχεις το σούπερ αυτό wavy look.