- Διαφήμιση -

Τα µουσικά φεστιβάλ σε βάζουν σε ένα και µόνο στυλιστικό δίληµµα, το οποίο δεν περιλαµβάνει τα ονόµατα του line up, αλλά το αν θα ντυθείς bohemian ή sporty. Η ζωή –και η µόδα– είναι γεµάτη δύσβατα σταυροδρόµια που δεν ξέρεις ποιον δρόµο να διαλέξεις…

Τracksuits που σε γύριζουν πίσω στα 80s, normcore σύνολα βγαλµένα κατευθείαν από τη δεκαετία του 1990 ή αέρινα boho outfits που θα µπορούσες να συναντήσεις στο Woodstock και στα 70s; Ό,τι από τα παραπάνω και αν επιλέξεις να φορέσεις στις συναυλίες του φετινού καλοκαιριού, ένα είναι το σίγουρο: Θα είσαι in fashion. Γιατί τόσο οι απλές αθλητικές γραµµές όσο και οι ψυχεδελικές floral δηµιουργίες είναι στυλιστικός µονόδροµος για τέτοιου είδους οπτικοακουστικά δρώµενα.

- Διαφήμιση -

Στο πιο διάσηµο µουσικό φεστιβάλ του πλανήτη, στο Coachella, που γίνεται κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που τη µονοτονία των νέο-hippie εµφανίσεων έσπασαν τα δυναµικά sporty σύνολα σε ασηµί, χρυσές και φλούο αποχρώσεις. Το παραδοσιακό dress code των indie συναυλιών µπερδεύτηκε µε urban στοιχεία, που το κάνουν πιο ενδιαφέρον και λιγότερο αναµενόµενο και αυτό είναι πρόοδος! Let’s start the music!

TIP Lingerie dress µε φανελάκι; Γιατί όχι; Η επιστροφή στη δεκαετία του 1990 πάντα φαντάζει καλή ιδέα!