- Διαφήμιση -

Μια γυναίκα όλα τα μπορεί! Φυσικά και μπορούμε να φέρουμε έναν άντρα στα μέτρα μας, αρκεί να φερθούμε έξυπνα. Δεν θέλει κόπο φίλη μου, θέλει τρόπο! Ακολούθησε τις συμβουλές μας και θα τον έχεις του χεριού σου!

Αν συνηθίζεις να του φέρεσαι σαν να είσαι η μαμά του έχεις χάσει ήδη το παιχνίδι. Οι άντρες δεν θέλουν να ακούν μουρμούρα και γκρίνια από δυο πλευρές.

- Διαφήμιση -

Η μάνα τους είναι αρκετή. Γι΄αυτό καλό θα ήταν να μην φέρεσαι υπερβολικά σαν να είναι μικρό παιδί, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην σου δώσει καμία σημασία.

Στο «στραβοπάτημα» του, φυσικά και μπορείς να τον συμβουλέψεις με ήρεμο και γλυκό τρόπο! Μόνο έτσι θα λάβει σοβαρά υπόψη τη γνώμη σου.

Επίσης, ένας άντρας παίρνει το πάνω χέρι στη σχέση όταν η γυναίκα τον καλομαθαίνει. Μεγάλο λάθος αυτό για μια γυναίκα!

Ο άντρας αν έχει μια γυναίκα δίπλα του η οποία του κάνει όλα τα χατίρια, την θεωρεί δεδομένη και πιστεύει ότι όποιο λάθος και αν κάνει, εκείνη θα μείνει κοντά του! Πρέπει να τον μάθεις από την αρχή να σε σέβεται και όχι να δέχεσαι κάθε συμπεριφορά που σε ενοχλεί ή σε μειώνει. Καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς αλλά πρέπει να βάλεις και λίγο τον εγωισμό σου μπροστά και να επιβληθείς! Σιγά σιγά θα καταλάβει και εκείνος τι σε ενοχλεί και θα σταματήσει να το κάνει! Βάλε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα και δείξε τον δυναμισμό σου.

Φυσικά, υπάρχει και ένας άλλος σίγουρος και δοκιμασμένος τρόπος για να περάσει το δικό σου στη σχέση σου. Γίνε η γλυκιά αλλά και σέξι γατούλα που του αρέσει και άλλαξε του την γνώμη στο λεπτό… όπως εσύ ξέρεις καλύτερα! Παλιό κόλπα και δοκιμασμένο! Τι λες;

Πηγή: www.youweekly.gr