- Διαφήμιση -

Πες «αντίο» στην ξηρότητα, καταπολέμησε τη λιπαρότητα και χάρισε λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα σου με την κατάλληλη μάσκα προσώπου, που θα δώσει τη λύση σε κάθε σου πρόβλημα!

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Mπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μάσκα οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, αφιερώνοντας 5-10 λεπτά από τον χρόνο σου. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάσεις το χαλαρωτικό σου μπάνιο με την εφαρμογή της. Μόλις η μάσκα ολοκληρώσει την δράση της απομάκρυνε την περιττή ποσότητα από το πρόσωπό σου με λίγο βαμβάκι ή με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ Μπορείς να την απλώσεις είτε χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου είτε ένα μεγάλο πινέλο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφύγεις την εφαρμογή κάτω από τα μάτια και γύρω από τα χείλη, που είναι και τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Η εφαρμογή της πρέπει να γίνεται πάντα σε καθαρή επιδερμίδα, σε όλο το πρόσωπο αλλά και στο λαιμό και το ντεκολτέ. Πριν, λοιπόν, την απλώσεις φρόντισε να καθαρίσεις πολύ καλά το δέρμα σου με ένα ειδικό προϊόν.