- Διαφήμιση -

Νιώθεις ότι η ερωτική σου ζωή έχει γίνει αδιάφορη και το τέρας της ρουτίνας έχει αρχίσει να την… τρώει; Κάνε επίθεση στη… συνήθεια με τα παρακάτω ερωτικά tips! Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για καλύτερο και… περισσότερο σεξ, όσο καιρό και αν είσαι με τον σύντροφό σου!

1. Είναι τρυφεροί όλη την ημέρα Ένα από τα δυνατά όπλα της σεξουαλικής ικανοποίησης, μπορεί να ακουστεί περίεργο, δεν είναι το kinky σεξ ή τα ερωτικά βοηθήματα… αλλά το πόσο ευτυχισμένη είναι μια σχέση εκτός κρεβατοκάμαρας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας επικοινωνείς με τον σύντροφό σου; Κι αν ναι, είσαι τρυφερή μαζί του; Το να είσαι τρυφερή με τον σύντροφό σου κάθε στιγμή της ημέρας και όχι μόνο στο κρεβάτι δείχνει και την επιτυχία της σχέσης. Είναι λογικό, αφού είναι πιθανότερο να καταλήξεις στο κρεβάτι με κάποιον που είσαι συναισθηματικά δεμένη και τον αγαπάς. Γι’ αυτό μέσα στην ημέρα δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου, στέλνοντάς του ένα γλυκό μήνυμα… Σίγουρα θα ανταποκριθεί θετικά!

- Διαφήμιση -

2. Μιλάνε για το σεξ Λιγότερο από το 40% των αντρών που πήραν μέρος στην έρευνα είχαν «μοιραστεί» μια νέα επιθυμία στο σεξ με τη σύντροφό τους. Τα περισσότερα ζευγάρια είναι μόνο πράξεις και όχι λόγια. Όμως έχει αποδειχτεί ότι όσο περισσότερο μιλάς με τον σύντροφό σου για το σεξ –είτε για κάποια νέα στάση είτε αν σας άρεσε αυτό που κάνατε–, τόσο καλύτερη γίνεται η ερωτική σας ζωή. Αν το να μιλάς για σεξ σε φέρνει σε δύσκολη θέση, ξεκίνα με τα εύκολα. Για παράδειγμα, μόλις τελειώσετε, πες του τι ήταν εκείνο που σου άρεσε περισσότερο. Αν θέλεις να του ζητήσεις κάτι καινούριο, αλλά ανησυχείς για το τι θα σκεφτεί, μπορείς να του το φέρεις με πλάγιο τρόπο. Για παράδειγμα, πες: «Ονειρεύτηκα ότι κάναμε σεξ στην παραλία κ.λπ.». Έτσι θα δεις την αντίδρασή του.

3. Επικεντρώνονται στην ικανοποίηση της συντρόφου τους Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της γυναικείας ικανοποίησης είναι ο οργασμός. Αν και στους άντρες δεν έχει την ίδια βαρύτητα, ίσως επειδή είναι κάτι δεδομένο, δεν ισχύει το ίδιο και στις γυναίκες. Μόνο το 66% των γυναικών δήλωσαν ότι συνήθως έχουν οργασμό. Στα επιτυχημένα, σεξουαλικά, ζευγάρια ο άντρας έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα ικανοποίησης της συντρόφου του και είναι πολύ σημαντικό να έχει και εκείνη κάθε φορά οργασμό. Και είναι λογικό, αφού όταν νιώθουν και οι δύο ικανοποιημένοι, θα θέλουν και συχνότερα σεξ.

4. Βάζουν ποικιλία Όταν κάνεις σεξ με τον ίδιον άνθρωπο 1.500 φορές, η ποικιλία πρέπει να είναι ένα από τα βασικά πιάτα στο μενού. Τα ζευγάρια που δοκιμάζουν νέα πράγματα και τους αρέσει η περιπέτεια έχουν πολύ πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Γι’ αυτό μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέες στάσεις, ερωτικά παιχνίδια ή, γιατί όχι, να δείτε μαζί ταινίες πορνό.

5. Φτιάχνουν το κατάλληλο σκηνικό Τα κεριά και η αισθησιακή μουσική είναι μερικές κλασικές κινήσεις για να πάρει το κρεβάτι σου φωτιά. Το σημαντικό είναι να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για να αναπτυχθεί ο ρομαντισμός και να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Τα κεριά και η μουσική μπορεί να σου ακούγονται κλισέ –όντως λιγότερο από το 17% στην πραγματικότητα μπαίνει στον κόπο να δημιουργήσει αυτήν την ατμόσφαιρα. Όμως, αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις, ίσως απογειώσει την ερωτική σου ζωή!