καλλυντικά
- Διαφήμιση -

Με τις περισσότερες από εμάς να είμαστε πλέον στο γραφείο, σίγουρα έχουμε μαζί μας και ένα νεσεσέρ με καλλυντικά! Ποια όμως είναι τα απαραίτητα; Σίγουρα λιγότερα από όσο νομίζεις.

Εξάλλου έχουμε μπει σχεδόν στο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει πως δεν πρέπει να βαρύνουμε το δέρμα μας με πολλά προϊόντα μακιγιάζ.

- Διαφήμιση -

Τι καλλυντικά να έχεις στο νεσεσέρ σου

Ένα σωστά ενημερωμένο νεσεσέρ μακιγιάζ, που είναι χρήσιμο να έχεις πάντα μαζί σου, θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής: ένα κρεμώδες compact makeup, για να μπορείς να το εφαρμόσεις παντού, κάθε στιγμή, με το σφουγγαράκι του, ένα ρουζ, μάσκαρα, concealer με ενσωματωμένο πινελάκι για εύκολη εφαρμογή, μολύβι ή μάσκαρα φρυδιών, αν τα φρύδια σου χρειάζονται grooming.

Επίσης μία παλέτα με σκιές στις αποχρώσεις που φοράς συχνά, μολύβι χειλιών σε απόχρωση κοντινή με αυτή των χειλιών σου, η οποία ταιριάζει με όποιο κραγιόν κι αν επιλέξεις, μολύβι ματιών στο χρώμα που χρησιμοποιείς συνήθως, μια compact πούδρα σε φυσική ή μπρονζέ απόχρωση –ανάλογα με το τι προτιμάς–, τσιμπιδάκι φρυδιών, λίμα για τα νύχια και, φυσικά, το κραγιόν ή το lip gloss που φοράς. Αν βαριέσαι να πάρεις μαζί σου μάσκαρα, τότε φρόντισε να έχεις ψαλιδάκι για βλεφαρίδες.

Μαγικό εργαλείο του μακιγιάζ, το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων μπορεί, σε συνδυασμό με τη μάσκαρα, να απογειώσει το βλέμμα σου!

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις:

  1. Βεβαιώσου ότι στις βλεφαρίδες σου δεν υπάρχει ίχνος μάσκαρα. Κι αυτό γιατί έτσι δεν θα ταλαιπωρηθούν και γιατί, τοποθετώντας κατόπιν τη μάσκαρα, θα έχεις καλύτερο και με διάρκεια αποτέλεσμα.
  2. Τοποθέτησε το ελαστικό μέρος από το ψαλίδι εσωτερικά στη βάση των βλεφαρίδων, όπως κοιτάς στον καθρέφτη, και πίεσέ το απαλά, μετρώντας μέχρι το 30. Άνοιξέ το και μετά απομάκρυνέ το από τις βλεφαρίδες.
  3. Άπλωσε τη μάσκαρα πρώτα από το πάνω μέρος των βλεφαρίδων και μετά από κάτω. Με τη βοήθεια των δύο δεικτών σου, πίεσε πάλι τις βλεφαρίδες για 10 δευτερόλεπτα, ώστε να φιξάρεις το αποτέλεσμα.

Δες και αυτό: Βρήκαμε την καλοκαιρινή συλλογή της MAC και την θέλουμε ΤΩΡΑ