κυτταρίτιδα καταπολέμηση
- Διαφήμιση -

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας, η κυτταρίτιδα και η καταπολέμηση της, βρίσκονται στο μυαλό μας. Εμείς ανακαλύψαμε όχι μία, αλλά δύο θεραπείες που ακολουθούν όλοι οι stars και έχουν άμεσα αποτελέσματα.

Η επιστήμη της ομορφιάς και η τεχνολογία σε βοηθούν να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Οι θεραπευτικές τεχνικές που έχει σήμερα στη φαρέτρα της η επιστήμη καταπολεμούν το τοπικό πάχος άμεσα και με ασφάλεια. Μάθε ποιοι είναι οι νέοι σου σύμμαχοι…

- Διαφήμιση -

Οι top θεραπείες για την κυτταρίτιδα και την καταπολέμηση της

MEDI FROZEN THERAPY

Επαναστατική ιατρική θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, η οποία επιτυγχάνει μείωση του λιπώδους ιστού. Η θεραπεία στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους, σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα ιστό, που παρουσιάζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Ο λιπώδης ιστός μειώνεται όταν εκτεθεί σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 40C για διάρκεια μεγαλύτερη των 30 λεπτών. Η παρατεταμένη ελεγχόμενη συνεχής έκθεση της περιοχής σε θερμοκρασία κάτω των 2,70C προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων, δηλαδή τον φυσικό ελεγχόμενο θάνατο των κυττάρων του λίπους, χωρίς να βλάπτονται τα υπόλοιπα κύτταρα του δέρματος.

Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα απομακρύνονται μέσα από τις φυσικές διαδικασίες αποβολής άχρηστων ουσιών που διαθέτει ο οργανισμός. Η όλη διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και ελεγχόμενη, σε συνθήκες που επηρεάζουν μόνο το λίπος και όχι άλλους ιστούς ή ζωτικά όργανα. Η θεραπεία εφαρμόζεται, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου γιατρού, στις περιοχές του σώματος όπου συσσωρεύεται το τοπικό πάχος, όπως είναι «ψωμάκια», κοιλιά, μέση, εσωτερική πλευρά των γονάτων. Eπαναλαμβάνεται 1 φόρα το μήνα και απαιτούνται 4-5 θεραπείες.

LPG – Λιπογλυπτική και αδυνάτισμα

Αντιμετωπίστε την κατακράτηση και το τοπικό πάχος άμεσα! Η λιπογλυπτική σώματος με το εντυπωσιακό μηχάνημα LPG είναι η απόλυτη μη επεμβατική μέθοδος λιποδιάλυσης, με γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα.

Οι ειδικές κυλινδρικές κεφαλές του LPG προκαλούν συμπίεση και ελεγχόμενη αναρρόφηση, καταπολεμώντας ταυτόχρονα την κατακράτηση, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Τα αποτελέσματα στην απώλεια λίπους και το αδυνάτισμα είναι άμεσα και συνδυάζονται με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού μασάζ.

Δες και αυτό: Κυτταρίτιδα, ο αιώνιος εχθρός: Πως φεύγει μια καλή – DIY scrub εγγύηση