πλαστική χωρίς χειρουργείο
- Διαφήμιση -

Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να κάνεις πλαστική χωρίς χειρουργείο; Aνακάλυψε τις πιο εξελιγµένες µη επεµβατικές µεθόδους και τεχνικές, που προσφέρει η αισθητική κοσµετολογία και επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει καλύτερα, για ένα κορµί χωρίς ψεγάδι!

Μάλιστα οι stars ορκίζονται στις περισσότερες από αυτές, και τις κάνουν πολύ συχνά είτε πριν κάποια εμφάνιση είτε πριν από μεγάλο γεγονός στην ζωή τους.

- Διαφήμιση -

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε πλαστική χωρίς χειρουργείο

Endermologie LPG κατά της κυτταρίτιδας

Πρόκειται για τη θεραπεία Lipofree, που βασίζεται στην τεχνολογία Endermologie LPG και δρα ενάντια στην όψη «φλοιού πορτοκαλιού», στην επιδερµική χαλάρωση αλλά και στο τοπικό πάχος. Ειδικότερα, χάρη στην παραπάνω τεχνολογία αναδιαµορφώνεται το περίγραµµα του σώµατος, ενώ ανάλογα µε το πρόβληµα που αντιµετωπίζεις (κυτταρίτιδα, επιδερµική χαλάρωση ή τοπικό πάχος) εφαρµόζονται διαφορετικές εξειδικευµένες τεχνικές, για να επιτύχεις το επιθυµητό αποτέλεσµα. Έτσι θα πεις «αντίο» στα περιττά κιλά ενόψει του καλοκαιριού και θα αποκτήσεις το σώµα των ονείρων σου.

Εξελιγµένη ριζική αποτρίχωση – Top πλαστική χωρίς χειρουργείο

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσεις την τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώµα και, µάλιστα, σε λίγες µόνο συνεδρίες, µε το laser 4ης γενιάς Alexandrite Candela. Η hi-end τεχνολογία του θα αφαιρέσει µόνιµα και ανώδυνα τις ανεπιθύµητες τρίχες, αφήνοντας ένα απαλό δέρµα.Θα χρειαστείς 8-10 συνεδρίες, ανάλογα µε την περίπτωση.

Ανώδυνη λιποδιάλυση µε Vanquish

Είναι µια µη επεµβατική τεχνική που πραγµατοποιείται χωρίς επαφή µε το δέρµα και χωρίς πόνο. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε λίγες µόλις συνεδρίες (4-6 για ένα µέσο πρόβληµα) και προσφέρει σηµαντική µείωση πόντων. Συγκεκριµένα, η µέθοδος πραγµατοποιείται µε τη διοχέτευση ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στον λιπώδη ιστό, αυξάνοντας τη θερµοκρασία στο λίπος του υποδορίου. Έτσι διαλύεται ένας µεγάλος αριθµός λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία, που αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισµό µετά από λίγες µέρες, βοηθώντας να χάσεις πόντους.

Cavitation RF ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού – Πολύ δημοφιλής πλαστική χωρίς χειρουργείο

Μια αναίµακτη, µη- επεµβατική και µε θεαµατικά αποτελέσµατα θεραπεία, η οποία στοχεύει στην αποδόµηση των λιποκυττάρων, που δηµιουργούν την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού και τα επίµονα ψωµάκια. Η συγκεκριµένη τεχνική συνδυάζει άριστα τις λειτουργίες των υπερήχων σπηλαίωσης, την τεχνολογία των ραδιοκυµάτων RF και του λεµφικού µασάζ επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσµατα λιπογλυπτικής και σύσφιξης από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Δες και αυτό: Μυστικά ομορφιάς για το σώμα: 5 +1 που δεν σου λένε ποτέ οι αισθητικοί