- Διαφήμιση -
Ώστε υπάρχει αυτός ο τύπος από το γραφείο σου που δείχνει κάτι παραπάνω από φιλικές διαθέσεις απέναντί σου. Όλα θα ήταν καλά αν ήσουν single αλλά έλα τώρα που δεν είσαι. Εσύ τώρα πρέπει να το πεις στο φίλο σου ή όχι; Λογική ερώτηση και σου έχουμε 3 πιθανές απαντήσεις που μας έδωσαν άντρες. 
1. Πες το αν σου αρέσει η ένταση και οι καβγάδες
Ενδεχομένως ο φίλος σου να γνωρίζει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να σε φλερτάρουν. Δεν σημαίνει ότι το αποδέχεται όμως ή ότι μπορεί να το διαχειστεί. Αν το ομολογήσεις πιθανών να πιστεύει ότι έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης και ότι δεν έκανες κάτι να το σταματήσεις. Αν όμως ο συνάδελφος κάνει κίνηση, τότε ενημέρωσε γι αυτό το φίλο σου και πες του ότι του έριξες χυλόπιτα. 
2. Όχι, είναι κάτι που πρέπει να διορθώσεις μόνη σου. 
Αφού σε ενοχλεί, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και στην αρχή πες ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Αν δεις ότι δεν παίρνει από λόγια πες του ξεκάθαρα να σε αφήσει ήσυχη. 
3.  Αν είναι ένα αθώο φλερτ που θα μείνει εκεί, τότε δεν πρέπει να αναστατώσεις τον φίλο σου και να το πεις. Σκέψου όμως, μήπως φλερτάρεις κι εσύ και αν μπορείς να κάνεις κάτι να το σταματήσεις.