μυστικά για μαλλιά
- Διαφήμιση -

Mάθε καλά κρυμμένα μυστικά για όμορφα μαλλιά, αλλά και το πώς να δημιουργήσεις μοναδικά looks, από τον hair-expert, Χρήστο Μιχαηλίδη και τη Schwarzkopf Professional.

O παγκοσμίου φήμης Artistic Innovator & Coach και Ambassador των Essential Looks της Schwarzkopf Professional στην Ελλάδα, Χρήστος Μιχαηλίδης, μας καλεί να ανανεώσουμε το στυλ μας και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας στην τέχνη της κομμωτικής από τον καναπέ και την άνεση του σπιτιού μας. Πως; Μέσα από την νέα του ιστοσελίδα christosmichailidis.com και το κανάλι του στο YouTube, Christos Michailidis -Artistic Innovator &Coach. Μέσα από εκεί o δημιουργός του «LoveisinthehairSalon» μοιράζεται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές και έξυπνα tips για τη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών στο σπίτι μαζί με τεχνικές για κούρεμα, χρώμα και χτένισμα προτείνοντας τα πιο σούπερ νέα προϊόντα μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο θα ανανεώσεις το hair-look σου από το σπίτι σου με τη βοήθεια του ειδικού.

- Διαφήμιση -

Η έμπνευση του ειδικού για όμορφα μαλλιά …

Το πάθος και η αγάπη του δημιουργού του Love is in the hair Salon για την κομμωτική, όπως και η επιθυμία του για εξέλιξη και μετάβαση στον χώρο του digital, ήταν η αφορμή για τη διαμόρφωση μιας διαδικτυακής πλατφόρμας, όπου η δημιουργικότητα συναντά το styling και την φροντίδα των μαλλιών.

Μυστικά για όμορφα μαλλιά μέσα από τα video του Χρήστου Μιχαηλίδη, powered by Schwarzkopf Professional:

  • Τεχνικές χρώματος – όπως balayage, foilayage, strobing, highlights, babylights, ombre, sombre, bronde, 3D color painting.
  • Τεχνικές styling – όπως braids, loopbraids, dutcbraids, twist, blastdry, natural dry, diffuser, i roning, staightening, curling.
  • Τεχνικές κουρέματος – όπως longlayers, choppy, crunchy, bold, fade, bobs, lobs, punk, shortlayers, bangs, fringes, shags.

Πιάσε λοιπόν το smartphone ή το laptop σου και μπες στο Instagram, YouTube ή το website του Χρήστου Μιχαηλίδη και «ξεσκόνισε» τις γνώσεις σου στην τέχνη της κομμωτικής!

Δες περισσότερα tips για τα βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου εδώ