μάσκα μαλλιών με λάδι συνταγή
- Διαφήμιση -

Αφού #μένουμεσπίτι όπως έχουμε πει, τι καλύτερο από το να προσέξουμε και λίγο τον εαυτό μας; Βρήκα top συνταγή με μάσκα μαλλιών με βάση το λάδι και ό,τι άλλο έχετε στο ντουλάπι σας. Είναι εξαιρετικά εύκολη και μέσα σε 20 λεπτά θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Tο ελαιόλαδο έχει την δυνατότητα να βοηθά τα μαλλιά να ανακτούν την χαμένη λάμψη τους, να αποκτήσουν δύναμη και ζωντάνια ενώ ταυτόχρονα, το ελαιόλαδο καταπολεμά και την ξηροδερμία. Ταυτόχρονα, κατά τους χειμερινούς μήνες, τα μαλλιά είναι περισσότερο ξηρά και σπάνε ή φριζάρουν πιο εύκολα.

- Διαφήμιση -

Το ελαιόλαδο ενυδατώνει τα μαλλιά. Μην δαπανάτε χρήματα σε ειδικά λάδια. Πάρτε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στα δάχτυλά σας και περάστε τις άκρες των μαλλιών, όταν είναι στεγνά. Εάν επιθυμείτε τα μαλλιά σας να έχουν περισσότερη λάμψη το ελαιόλαδο είναι ιδανικό γιατί ενυδατώνει τα μαλλιά και επαναφέρει την λάμψη τους χάρη στη βιταμίνη Ε που βοηθά στην ανάπλασή τους.

Η βάση για την μάσκα με λάδι

Απλώνετε ελαιόλαδο από τη ρίζα ως τις άκρες,τυλίγετε με μεμβράνη και αφήνετε να δράσει το λάδι όλο το βράδυ.

Έχετε μια πετσέτα στο μαξιλάρι σας για να μην λερώσετε. Η θεραπεία είναι καλό να εφαρμόζεται μια φορά την εβδομάδα.Αν θέλετ, μπορείτε να την αφήσετε και 20 μόλις λεπτά ή ακόμα και παραπάνω, ανάλογα με το πόσο χρόνο έχετε. Μπορείτε επίσης να βάλετε αυγά ή και άλλα έλαια συνδυαστικά και απλά… να χαλαρώσετε!

Κάθε πότε όμως πρέπει να βάζουμε μάσκα μαλλιών; Εδώ η απάντηση