μάσκα μαλλιών κάθε πότε
- Διαφήμιση -

Σίγουρα και εσύ, όπως και οι περισσότερες από εμάς κάνεις το ίδιο λάθος! Βάζεις μάσκα μαλλιών μια φορά στις 2 εβδομάδες ή ακόμα και μια φορά το μήνα. Αν περιμένεις να δεις αποτέλεσμα έτσι, μάλλον θα σε απογοητεύσω αφού οι ειδικοί τονίζουν πως η μάσκα μαλλιών πρέπει να εφαρμόζεται εβδομαδιαία και με σωστό τρόπο.

Όταν θέλουμε να κάνουμε μάσκα μαλλιών θα πρέπει μετά από το λούσιμο αντί για το conditioner, να ταμπονάρουμε πολύ καλά τα μαλλιά με μία πετσέτα. Θέλουμε τα μαλλιά να είναι νωπά… Έπειτα, απλώνουμε την μάσκα τούφα τούφα και την αφήνουμε να δράσει 10-15 λεπτά. Εάν σου φαίνονται πολλά τα 15 λεπτά, μπορείς να κάνεις ένα μικρο τρικ.

- Διαφήμιση -

Μπες στο μπάνιο, λούσε τα μαλλιά σου και κάνε όλη την διαδικασία που είπαμε. Αφού τελειώσεις και έχεις την μάσκα στο κεφάλι, ξεκίνα την περιποίηση του σώματος. Έως που να τελειώσεις με σώμα, να βγεις, να σκουπιστείς να βάλεις body lotion, να βγάλεις κανένα πεταχτό φρύδι στον καθρέφτη… τσουπ πέρασαν τα 15 λεπτά. Μετά μπορείς να ξεβγάλεις την μάσκα σου ανάποδα στην μπανιέρα.

Εάν κάνεις μάσκα μία φορά την εβδομάδα θα βοηθούσε να έχεις μία σταθερή μέρα. Με την μέθοδο που ανέλυσα πιο πάνω, θα δεις σίγουρα αποτελέσματα Τέλος, θέλω να σου πω, πως ένας μεγάλος παράγοντας για να αποκτήσεις όμορφα και λαμπερά μαλλιά, εκτός από την σωστή εφαρμογή της μάσκας, είναι το προϊόν. Το τι θα πάρεις είναι δική σου επιλογή όμως συνήθως η ποιότητα… θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω.