Μαρία Μπεκατώρου πριν και μετά
- Διαφήμιση -

Αν δείτε το… πριν και το μετά με την Μαρία Μπεκατώρου, σίγουρα θα συμφωνήσετε πως ο χρόνος την αγαπά πολύ! Η ίδια, μπορεί να έκανε το μεγάλο μπαμ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο έχει μεγάλη καριέρα πίσω της, μιας και ξεκίνησε την δεκαετία του ’90!

Η ίδια, μίλησε χωρίς περιστροφές και είπε: «Ξεκίνησα το 1992 στο Τηλεάστυ, όπου βρέθηκα από γνωριμία. Ήθελα να δουλέψω και κάποιος με πρότεινε. Με μέσο μπήκα. Είκοσι χρόνια είμαι εκεί. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Καρατζαφέρη. Με έχουν αγαπήσει, με έχουν στηρίξει, πληρώνομαι πάντα στην ώρα μου. Ποιος λόγος υπάρχει για να φύγω;”».

- Διαφήμιση -

Σχετικά με το… μέσο της, θα χρειαστεί να ανατρέξουμε σε μια προηγούμενη δήλωση της Μαρία Μπεκατώρου, χρόνια πριν, στο People όπου και είχε παραδεχθεί ότι είχε πολύχρονη σχέση με τον Γιάννη Καρατζαφέρη, γιο του Γιώργου «Ήμασταν μαζί εννέα χρόνια, χωρίσαμε το 1999 και αυτή η σχέση ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα στο Τηλεάστυ. (….) Έτσι όπως έχω δει την πορεία της ζωής μου, κατέληξα ότι η σχέση μου με τον Γιάννη ήταν η αφορμή να γνωριστώ με όλη την οικογένεια και νομίζω ότι ήταν καρμικό. Αυτή τη στιγμή, ο Γιώργος και η Βένη Καρατζαφέρη είναι οι δεύτεροι μου γονείς».

Το εντυπωσιακό πριν και μετά που έχει η Μαρία Μπεκατώρου

Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες το πριν και το μετά που έχει η Μαρία Μπεκατώρου είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Η παρουσιάστρια, στο ξεκίνημά της είχε σκούρα κόκκινα μαλλιά, ενώ βέβαια και το μακιγιάζ της ήταν εναρμονισμένο με τις τάσεις της εποχής! Όσο για το πως άλλαξε η εμφάνισή της; Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις… παρεμβάσεις της της:

«Το καλοκαίρι στις διακοπές δεν πρόσεχα καθόλου, τώρα λέω να μπω σε ένα πρόγραμμα. Έχω αποφασίσει να πάω γυμναστήριο για τη μέση μου που πονάει, γιατί έχω πολλές ώρες ορθοστασία στη δουλειά. Με απασχολεί να μεγαλώνω ωραία. Αν αυτό λέγεται μπότοξ ή υαλουρονικό, θα κάνω, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτό. Έχω και καλό dna νομίζω και δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω και κάνω και τα μποτοξάκια μου» είπε η παρουσιάστρια.

Ιδού οι φωτογραφίες με το πριν και το μετά:

Μαρία Μπεκατώρου πριν και μετά
Μαρία Μπεκατώρου πριν και μετά

Δείτε και αυτό: Μαρία Μπεκατώρου: Αυτή είναι η πεθερά της – Την έχει σαν παιδί της