Μαρία Μπεκατώρου AXEL φόρεμα
- Διαφήμιση -

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι αναμφίβολα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz! Η πεθερά της, έχει την Μαρία Μπεκατώρου σαν παιδί της και πολλές φορές η παρουσιάστρια έχει αναφέρει πως έχουν άψογες σχέσεις.

Άλλωστε δεν είναι λίγες η φορές που οι δυο τους έχουν… κυκλοφορήσει είτε μαζί με τον σύζυγο της Μαρίας, είτε και χωρίς. Φυσικά η μητέρα του Αντώνη Αλεβιζόπουλου δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά εμείς την βρήκαμε σε μια σπάνια φωτογραφία με την Μαρία Μπεκατώρου.

- Διαφήμιση -

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύζυγός της, μεγάλωσαν σε νησί οπότε οι μαμάδες τους βρίσκονται μακριά. Ωστόσο, κάθε φορά που έρχεται στην αθήνα η πεθερά της, η Μαρία Μπεκατώρου την φροντίζει σαν δεύτερη μαμά της. Άλλωστε η μητέρα του Αντώνη Αλεβιζόπουλου την έχει πραγματικά σαν παιδί της και οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι εκείνη και ο σύζυγός της, μετρούν πάνω από 15 χρόνια μαζί και η σχέση τους δεν έχει περάσει ούτε μια κρίση. Ειδικά μετά την απώλεια του πατέρα της, ο Αντώνης την στήριξε πολύ αλλά το ίδιο και η Ευαγγελία Αλεβιζοπούλου!

Δείτε την Μαρία Μπεκατώρου και την γυναίκα που την έχει σαν παιδί της, την πεθερά της

Μαρία Μπεκατώρου παιδί
Με την πεθερά της στα δεξιά

Τα λόγια αγάπης από τον σύζυγό της για εκείνη

Ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος, αποκάλυψε: «Υπήρξε έντονη έλξη και ενδιαφέρον από το πρώτο δευτερόλεπτο. Γενικότερα, στη ζωή μου είμαι άνθρωπος της πρώτης εντύπωσης και, όταν κάτι μου αρέσει, το καταλαβαίνω από την αρχή και το διεκδικώ».

Για την Μαρία Μπεκατώρου, ο σύζυγος της είπε: «Είμαστε από τα ζευγάρια που μας αρέσει να είμαστε συνέχεια μαζί. Απολαμβάνει ο ένας τη συντροφιά του άλλου και, αν εξαιρέσει κανείς πως τέσσερις-πέντε μέρες που θα πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τους φίλους μου, για να δούμε τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά ούτε μία μέρα. Κι εκείνες τις μέρες, η Μαρία συνήθως πηγαίνει στη μητέρα της, γιατί, όπως μου λέει, δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνη της».

Δείτε και αυτό: Μαρία Μπεκατώρου: Ο σύζυγος της μίλησε για πρώτη φορά – Η γνωριμία και ο γάμος