- Διαφήμιση -

Όταν ξεκίνησε να γράφει και να ερμηνεύει country τραγούδια στο Τενεσί είχε ξανθά, μακριά μαλλιά… Μετά τα έκοψε καρέ και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γίνει ένα αγαπημένο pop και fashion icon που τρελαίνει τα charts κάθε φορά που βγάζει νέο single, σπάζοντας παράλληλα όλα τα ρεκόρ και σαρώνοντας τα βραβεία στο πέρασμά της! Είναι το κορίτσι… σίφουνας που ήρθε στη μουσική βιομηχανία για να μείνει.

Ξανθιά, ψηλή, αδύνατη με βλέμμα που αιχμαλωτίζει… Πόσο πιο εντυπωσιακή; Τολμά να δείχνει αρκετή… σάρκα από την καλογυμνασμένη σιλουέτα της μέσα από σκισίματα, μίνι φούστες και σορτς γιατί απλά μπορεί! Χωρίς να είναι προκλητική αλλά ένα κορίτσι που θέλουμε όλες να έχουμε φίλη και να χορεύουμε μαζί.

- Διαφήμιση -

SWIFT PERFECTION

Κάθε φορά που κυκλοφορεί στους δρόμους προκαλεί… στυλιστική ζήλια στον γυναικείο πληθυσμό! Χωρίς να χάνει το girly style της, φοράει «καυτά» σορτς και cropped tops, τα denim κομμάτια που επιλέγει παραπέμπουν πολύ στα 90s, ενώ στο κόκκινο χαλί τολμά sexy looks σε έντονο χρώμα αλλά και σύνολα με παγέτες.