- Διαφήμιση -

Φέτος ήρθε η ώρα να δεις τον ήλιο µε άλλο µάτι και να χαρείς άφοβα την ωραιότερη εποχή του χρόνου, επιλέγοντας το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου, που θα γίνει ο σύµµαχός σου ενάντια στη φωτογήρανση!

Επιδερµίδα χωρίς πανάδες Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο µπορεί να προκαλέσει σκούρες κηλίδες και πανάδες στο δέρµα σου και µια αντιαισθητική ανοµοιόµορφη όψη. Γι’ αυτό, ένας έξυπνος τρόπος πρόληψης είναι να θωρακίσεις την επιδερµίδα σου µε µια κρέµα, που χάρη στα ευεργετικά συστατικά της θα βοηθήσει στην αποφυγή εµφάνισής τους.

- Διαφήμιση -

Προστασία στο µάξιµουµ! Προτίµησε αντηλιακά µε πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, ξεκινώντας τουλάχιστον από SPF30, ενώ εάν αντιµετωπίζεις και άλλα προβλήµατα, όπως υπερευαισθησίες από τον ήλιο ή ακόµη και σηµάδια πρόωρης γήρανσης, καλό είναι να επιλέξεις ακόµη πιο υψηλούς δείκτες (SPF50).

Ενάντια σε λεπτές γραµµές & ρυτίδες Επίλεξε αντηλιακά µε αντιγηραντικές ιδιότητες, τα οποία χάρη στα ευεργετικά συστατικά τους θα θωρακίσουν το δέρµα σου ενάντια στη φωτογήρανση που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, ενώ ακόµη θα το ενυδατώσουν σε βάθος.