- Διαφήμιση -

Η άνοιξη επιτάσσει –μεταξύ άλλων– και αλλαγή στην ιεροτελεστία της καθημερινής μας φροντίδας. Έτσι πλέον εντάσσουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας τις κρέμες CC (Color Correcting), που χαρίζουν ενυδάτωση και θρέψη μέσα από τέλεια κάλυψη –χωρίς ατέλειες– αλλά και αντηλιακή προστασία.

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ H ευεργετική τους δράση έχει πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα αφού θα την ενυδατώσουν και θα διορθώσουν τον χρωματικό της τόνο, ενώ παράλληλα θα την προστατέψουν από την φθορά του χρόνου, προσφέροντας τέλεια κάλυψη. Μάλιστα, σε αρκετές φόρμουλες υπάρχει και υψηλός αντηλιακός δείκτης προστασίας, που θα θωρακίσει το πρόσωπό σου από την ηλιακή ακτινοβολία.

ΤΟ HOW TO ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Απλώνονται πανεύκολα –πάντα σε καθαρή επιδερμίδα– είτε με τα δάχτυλα είτε με ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι μιας χρήσης, «δουλεύοντας» σε μέτωπο, ζυγωματικά, πιγούνι και λαιμό για ομοιόμορφη κάλυψη.

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ Το make up ή τις πούδρες μετά την εφαρμογή τους γιατί με αυτό τον τρόπο θα επιβαρύνεις το μακιγιάζ σου μέσα από ένα αποτέλεσμα που δεν θα σε κολακεύσει καθόλου.