- Διαφήμιση -

Αντί να βγάζεις φωτογραφίες με φουσκωμένα χείλη (το λεγόμενο duck face) δες μερικά κόλπα για να κάνεις να φαίνονται ογκώδη και μεγάλα.

Απολέπιση χειλιών
Βούρτσισε τα χείλη σου με μια μαλακή βούρτσα. Έπειτα ανακάτεψε ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και ένα κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη ή μέλι με βαζελίνη. Άπλωσε το μείγμα στα χείλη σου και περίμενε 5-7 λεπτά. Τα χείλη σου θα πρέπει να έχουν αρχίσει να τσούζουν. Ξέπλυνε.

- Διαφήμιση -

Κάνε ασκήσεις
Σφύριξε: Οι γυναίκες και οι άνδρες που παίζουν πνευστά μουσικά όργανα έχουν μεγαλύτερα χείλη, επειδή χρησιμοποιούν τακτικά τους μύες των χειλιών τους. Ο εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις τα ίδια αποτελέσματα είναι να επιλέξεις μία από τις αγαπημένες σας μελωδίες και να τη σφυρίζεις για 3 έως 5 λεπτά κάθε μέρα.

Φιλιά και χαμόγελα
Κάνε ένα μεγάλο χαμόγελο και κράτησέ το για 5”. Έπειτα κάνε σαν να δίνεις ένα φιλί και μείνε εκεί για άλλα 5”. Επανάλαβε για 20 φορές.

Μολύβι χειλιών
Παρατήρησε στον καθρέφτη πού είναι η φυσική γραμμή των χειλιών σου. Τοποθέτησε το μολύβι ακριβώς πάνω από αυτή τη γραμμή, ξεκινώντας από πάνω και φτάνοντας περιμετρικά μέχρι το κάτω χείλος. Βάψε με lip gloss ή κραγιόν τα χείλη στο ίδιο χρώμα με το μολύβι.

 

Απόφυγε τα σκούρα κραγιόν
Τα σκουρόχρωμα κραγιόν και lip glosses κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται μικρότερα. Χρησιμοποίησε πιο ανοιχτά χρώματα.

Κονσίλερ και λευκό μολύβι
Πριν βάψεις τα χείλη σου χρησιμοποίησε ένα λευκό μολύβι ή μια στρώση κονσίλερ, ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτό από το δέρμα σου.

Καυτερή πιπεριά VS ειδικά προϊόντα Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που ονομάζονται Lip Plumpers ή Lip Venoms, τα οποία ερεθίζουν το δέρμα με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Έτσι δημιουργείται ένα προσωρινό οίδημα, το οποίο προκαλεί το πρήξιμο. Ωστόσο αυτά τα προϊόντα είναι αμφίβολης ποιότητας. Αν αντέχεις το καυτερό, πρόσθεσε αντ’ αυτού λίγο τσίλι σε βαζελίνη και απλώσε στα χείλη σου.

Πηγή: www.youweekly.gr