- Διαφήμιση -

Τρελαίνεσαι για summer sports αλλά δεν θέλεις να χάνεις και το στυλ σου. Βρες το κατάλληλο μαγιό για το αγαπημένο σου άθλημα στις προτάσεις που ακολουθούν!

Beach volley

- Διαφήμιση -

MΕ ΜΠΟΥΣΤΑΚΙ Ιδανικό για κοπέλες με πληθωρικό στήθος, που θέλουν όμως να μένει σταθερό και «εντός» των ορίων του μαγιό, ώστε να κινούνται με άνεση και αυτοπεποίθηση την ώρα που αθλούνται ή παίζουν στη θάλασσα.

Ρακέτες

ΜΠΙΚΙΝΙ All time classic επιλογή, που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να επιδοθείς στο αγαπημένο σου σπορ με στυλ, αλλά και να μαυρίσεις ομοιόμορφα. Τα σχέδια και τα χρώματα είναι άπειρα, οπότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις κάποιο μαγιό της αισθητικής σου και να βγεις φέτος στην παραλία.

Surf

ΟΛΟΣΩΜΟ Δεν υπάρχει άλλο μαγιό που να σε κάνει να νιώθεις τόση σιγουριά για τυχόν «ατυχήματα» την ώρα που τρέχεις και κάνεις sports στην παραλία. Δεν θες να είσαι πιο αποκαλυπτική από τον μέσο όρο, έτσι;

Jet ski

ΤΡΙΚΙΝΙ Δεν είναι ανάγκη να χάνεις το σεξαπίλ σου την ώρα που κάνεις jet ski ή sup. Ηot μαγιό, που ενώνει με μία ή παραπάνω λεπτές γραμμές υφάσματος το πάνω με το κάτω μέρος, δίνει μια νότα αισθησιασμού ακόμα και στην πιο αθλητική εμφάνισή σου.