Μαρία Μπεκατώρου φόρεμα YFSF ANT1
- Διαφήμιση -

Πάθαμε εμμονή με την τουαλέτα που φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου στο YFSF και η παρουσιάστρια επέλεξε ένα ρούχο πραγματικά μόνο για λίγες. Κοστίζει 570 ευρώ και είναι από τον αγαπημένο σχεδιαστή Σπύρο Στεφανουδάκη! Το μπλε, τόνισε εκπληκτικά τα μπλε της μάτια και η ίδια έμοιαζε με πριγκίπισσα.

Η ίδια, επέλεξε αυτό το ombre κομμάτι στο πιο πρόσφατο γύρισμα του YFSF, που έμελλε να είναι και το τελευταίο λόγω των εξελίξεων με τον ιό που ταλαιπωρεί κυριολεκτικά όλο το κόσμο. Εμείς, εστιάσαμε στο ίσιο κόψιμό του και τις στρας λεπτομέρειες, και εννοείται πως πάθαμε έρωτα.

- Διαφήμιση -

Μπορεί να κοστίζει ολίγον τσουχτερά αλλά όπως όλα τα κομμάτια υψηλής ραπτικής είναι διαχρονικό και θα μείνει στη ντουλάπα σου αρκετές δεκαετίες, αν τελικά το αποκτήσεις. Ταιριάζει σε αρκετούς σωματότυπους και σίγουρα πρόκειται για μια αγορά που θα σε δικαιώσει. Αν μπορείς λόγω οικονομικών να το αποκτήσεις, go for it και δεν θα χάσεις! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Αν είσαι κορίτσι που αγαπά τη μόδα, δες εδώ και ένα ζευγάρι sneakers που έχουν προκαλέσει πανικό! Εσύ ακόμα να τα αποκτήσεις;