Η νέα τσάντα της Chanel από την Virginie Viard
- Διαφήμιση -

Σοφιστικέ και αριστοκρατική… Έτσι χαρακτηρίστηκε η νέα mini τσάντα της Chanel που παρουσιάστηκε από τη Virginie Viard ως αξεσουάρ στην πρώτη της Métiers d’Arts επίδειξη.

Η μικροσκοπική παραλλαγή των signature καπιτονέ σχεδίων του Οίκου ήταν μια παιχνιδιάρικη προσθήκη στη συλλογή, συνοδεύοντας ιδανικά τα σοφιστικέ κλασικά tweed σακάκια της Chanel. Τι κι αν χωράει μόνο τα ψιλά μας; Εμείς τη λατρέψαμε!

- Διαφήμιση -

Λίγα λόγια για την διάδοχο του Karl Lagerfeld, Virginie Viard

Η Chanel στην ανακοίνωσή της για το θάνατο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Οίκου ανακοίνωσε τη διάδοχό του στο δημιουργικό έργο των συλλογών. Διάδοχος του Karl Lagerfeld λοιπόν είναι η Virginie Viard. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Chanel:  «Στη διευθύντρια των δημιουργικών στούντιο μόδας της Chanel και στενή συνεργάτις του Karl Lagerfeld για πάνω από 30 χρόνια ανατέθηκε από τον Alain Wertheimer το δημιουργικό έργο των συλλογών, έτσι ώστε η κληρονομιά της Gabrielle Chanel και του Karl Lagerfeld να συνεχίσουν παρακάτω».

Karl Lagerfeld, και Virginie Viard
Karl Lagerfeld και Virginie Viard

Η γυναίκα βρισκόταν στο πλευρό του διάσημου σχεδιαστή σχεδόν από την αρχή της καριέρας του στη Chanel, όπου βρέθηκε το 1987, όταν ένας οικογενειακός φίλος του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό την συνέστησε για πρακτική άσκηση στον σχεδιαστή. Έκτοτε, οι δυο τους ήταν αχώριστοι επαγγελματικά. Η Viard ακολούθησε τον Λάγκερφελν στην Chloe το 1992 και ξανά στη Chanel το 1997, όπου μέχρι και τον θάνατο του σχεδιαστή κατείχε τη θέση της διευθύντριας των δημιουργικών στούντιο μόδας της Chanel.

Στο παρελθόν η Viard έχει δηλώσει ότι μισεί να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Καρλ Λάγκερφελντ είχε πει γι’ αυτήν: «Είναι το δεξί μου χέρι και το αριστερό μου χέρι», ενώ είχε προσθέσει ότι η σχέση τους είναι μία σχέση αληθινής φιλίας.

Μεγάλο trend για φέτος το oversized σακάκι – Δες εδώ πώς θα το φορέσεις χωρίς να σε παχαίνει