νέα Ελένη Μενεγάκη
- Διαφήμιση -

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια νέα «εμμονή» στην εμφάνισή της και ξέρουμε πόσο της κόστισε! Η παρουσιάστρια, φοράει πλέον κοσμήματα σχεδόν πάντα στα αυτιά και έχει υιοθετήσει ένα πιο «ήσυχο» look. Δεν κάνει πλέον τα «μεγάλα» μαλλιά που τόσο αγαπούσε στο παρελθόν και τα looks της στην εκπομπή είναι η επιτομή του μινιμαλισμού.

Χτες, πέσαμε πάνω στην εκπομπη της στον Alpha και αμέσως εντοπίσαμε το υπέροχο κόσμημά της στα αυτιά το οποίο έχει γίνει και η δική μας νέα «εμμονή». Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε πολύ εύκολα να αντιγράψουμε την Ελένη Μενεγάκη, αφού δεν είναι καθόλου κοστοβόρο το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια.

- Διαφήμιση -

Τα πορτοκαλί λουλούδια που κοσμούσαν τα αυτιά της έχουν μόλις 49 ευρώ και είναι από την αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Άννα Μαρία Μαζαράκη. Βγαίνουν και σε μπλε και σε aqua και τώρα το καλοκαίρι αναμένεται να τα δούμε πάρα πολύ, μιας και έχουν σχήμα λουλουδιού και πραγματικά φωνάζουν άνοιξη! Επειδή προβλέπεται ότι σύντομα θα βγουν sold out, καλό είναι να βιαστείτε, σε περίπτωση βέβαια που θέλετε να τα αποκτήσετε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Λίγα λόγια για την Άννα Μαρία Μαζαράκη που σχεδίασε τη νέα εμμονή της Ελένης Μενεγάκη και όχι μόνο

Η ιστορία ξεκινάει το 1995 στην Αθήνα, δημιουργώντας αρχικώς κοσμήματα για τις φίλες της. Σήμερα, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία, η Άννα Μαρία Μαζαράκη συνεχίζει να χαρίζει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση, σχεδιάζοντας κοσμήματα που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ξεχωριστές επιθυμίες της κάθε γυναίκας.

Η εταιρεία «Άννα Μαρία Μαζαράκη» αποτελεί μια σύγχρονη lifestyle μάρκα κοσμημάτων, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το όραμα της εταιρίας εκφράζεται μέσα από το συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας κοσμημάτων αλλά ταυτοχρόνως και προσιτής τιμής που προσφέρει σε όλες τις γυναίκες. Η δεοντολογία πηγάζει μέσα από τη γυναικεία φύση, δύναμη και την ομαδικότητα.

Δείτε και αυτό: Η Ελένη Μενεγάκη πήγε το smart chic look σε άλλα επίπεδα