Ηλιάνα Παπαγεωργίου με κόσμημα από δαντέλα
- Διαφήμιση -

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με κόσμημα από δαντέλα στο λαιμό της και εμείς σου αποκαλύπτουμε πώς να φτιάξεις και εσύ το δικό σου! Πρόσεξε καλά την περιγραφή για το συγκεκριμένο κόσμημα, γιατί θα το φοράμε όλες την Άνοιξη και το καλοκαίρι. Άλλωστε οι δαντέλες πρωταγωνιστούν όχι μόνο στα ρούχα μας πλέον, αλλά και σε σκουλαρίκια και άλλα αξεσουάρ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσίασε τα βραβεία beauty stars και δεν θα μπορούσε να μην έχει το ανάλογο λουκ. Φόρεσε ένα αυστηρό σακάκι σε μαύρο και για να κάνει αντίθεση, επέλεξε κόσμημα από δαντέλα σε λευκό. Επειδή όταν πρόκειται για τέτοιες Οσκαρικές εμφανίσεις, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία:

- Διαφήμιση -

Πώς να φτιάξετε και να φορέσετε κοσμήματα από δαντέλα σαν μια άλλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ένα ωραίο κόσμημα από ύφασμα και συγκεκριμένα από δαντέλα, θα σας λύσει τα χέρια και θα πλουτίσει τη συλλογή των αξεσουάρ σας! Είναι εύκολο να δημιουργηθεί, αρκεί να έχετε ένα μοτίφ από δαντέλα – ή να αγοράσετε – ένα κρίκο, και μια κορδέλα για να το κρεμάσετε!

Στα καταστήματα που πωλούν αξεσουάρ για κοσμήματα, θα βρείτε ακροδέκτες (για την κορδέλα) και κουμπώματα. Διαφορετικά, δέστε ένα απλό φιόγκο και φορέστε το! Προσοχή βέβαια, στα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα φορέσετε, γιατί αλλιώς το λουκ σας θα μοιάζει φορτωμένο και δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση. Αν εστιάσετε σε αυτή τη συμβουλή, σίγουρα θα κλέψετε την παράσταση.

youweekly.gr