- Διαφήμιση -

Είναι ήδη η Brand ambassador του διάσημου luxury Οίκου ενώ τόσο η καριέρα της στο τραγούδι όσο και ο χωρισμός της από τον Weekn’d και η επανασύνδεση με τον Justin Bieber την έφεραν στο προσκήνιο της δημοσιότητας.

Πρόσφατα συνεργάστηκε με την Coach για μια collection με τσάντες και μόλις την Δευτέρα, o οίκος ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά για το λανσάρισμα μιας συλλογής lifestyle που θα περιλαμβάνει ρούχα, πανωφόρια, τσάντες, δερμάτινα αξεσουάρ και άλλα.

- Διαφήμιση -

Creative director της συλλογής θα είναι ο Stuart Vevers και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Κάθε κομμάτι της θα θυμίζει κάτι από τη Selena που είναι μια από τις πιο καλοντυμένες σταρ και εκπέμπει ιδιαίτερη θηλυκότητα.

Η ίδια δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή τη συνεργασίας της και ανυπομονει να κυκλοοφορήσει και να γίνει αγαπητή στο κοινό. Μάλιστα έδωσε μια ιδέα από τη συλλογή ανεβάζοντας ένα σχετικό post στο Instagram με ένα ρομαντικό ροζ ύφασμα που θα μπορούσε να είναι κομμάτι από φόρεμα ή μπλούζα. Ανυπομονούμε!