ελένη χατζίδου κόκκινο κραγιόν
- Διαφήμιση -

Το κόκκινο κραγιόν είναι το must-have για την Ελένη Χατζίδου αλλά και για το νεσεσέρ κάθε ενημερωμένης beauty addict. Η Ελένης Χατζίδου, η οποία το επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της με χαρακτηριστική την πρόσφατη στο “Just the 2 of u”.

Εμείς λατρέψαμε το κόκκινο κραγιόν της που είναι στις πιο καυτές τάσεις για το φετινό καλοκαίρι και το θέλουμε. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε τόσο κατά την επιλογή όσο και κατά την εφαρμογή του;

- Διαφήμιση -

Εάν έχεις συνδέσεις το φλογερό κόκκινο χρώμα στα χείλη με το χειμώνα γράψε λάθος και αυτό γιατί οι τάσεις για το καλοκαίρι 2020 το φέρνουν ξανά στο προσκήνιο να πρωταγωνιστεί για μια ακόμη φορά. Δεν είναι τυχαίο που η Ελένη Χατζίδου δεν χάνει ευκαιρία για να υιοθετεί στις εμφανίσεις της!

Εμπεύσου από την Ελένη Χατζίδου και το κόκκινο κραγιόν της και βρες αυτό ταιριάζει σε εσένα

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης έχει να κάνει με τον τόνο του δέρμάτος σου, δηλαδή εάν έχεις λευκή, σταρένια ή σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Έτσι, στην περίπτωση που έχεις λευκή επιδερμίδα επίλεξε ένα κραγιόν που έχει ως βάση του το πορτοκαλί, για την σταρένια θέλεις μια πιο βαθιά απόχρωση-με βάση το μπλε- που να θυμίζει εκείνη του κόκκινου κρασιού. Τέλος, για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες καλό είναι να προτιμάς ακόμη πιο σκούρες αποχρώσεις που αναδεικνύουν το δέρμα σου.

red lips girl

Εφάρμοσε σωστά το κόκκινο κραγιόν

Ξεκίνα απλώνοντας στα χείλη σου ένα ενυδατικό balm που θα τους δώσει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Μόλις απορροφηθεί καλά περιέγραψε τα χείλη σου με ένα μολύβι σε παρεμφερή απόχρωση με το κραγιόν σου.

Επόμενο βήμα; Το κραγιόν σου; Για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια χρησιμοποίησε ένα ειδικό μολύβι χειλιών με τη βοήθεια του οποίου θα απλώσεις το κόκκινο κραγιόν σου ξεκινώντας από το κέντρο τους.

Bonus tip:

Για να αναδείξεις ακόμη καλύτερα την υπέροχη αυτή απόχρωση στα χείλη σου εφάρμοσε μια ιδέα από ένα κονσίλερ περιμετρικά των χειλιών σου. Με αυτόν τον τρόπο τα χείλη σου θα δείχνουν πιο ζουμερά και λαχταριστικά!