Βίκυ Καγιά με λεοπάρ blazer
- Διαφήμιση -

Μπορείς πολύ άνετα να φορέσεις το λεοπάρ blazer σου σαν τη Βίκυ Καγιά , το οποίο και είναι νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό! Εσύ ακόμα να αποκτήσεις ένα παρόμοιο; Το φορούν όλες οι fashionistas του κόσμου και σίγουρα όπου να’ναι θα το φοράμε και όλες εδώ.

Μπορείς να το βρεις σε άπειρα μαγαζιά με άπειρες τιμές και εξαρτάται καθαρά από εσένα πόσα χρήματα θα διαθέσεις για να το πάρεις. Πάντως, θέλει προσοχή στο πώς να το συνδυάσεις, γιατί μπορεί το σύνολο να φαίνεται too much. Ωστόσο εμείς, έχουμε όλα τα tips.

- Διαφήμιση -

Η Βίκυ Καγιά το φόρεσε σε concept φωτογράφισης σαν φόρεμα και από κάτω επέλεξε φλατ παπούτσια για ένα πιο casual look. Αν έχεις κι εσύ τόσο υπέροχα πόδια, copy the look και δεν θα χάσεις!

Πώς να φορέσεις το λεοπάρ blazer σαν την Βίκυ Καγιά και να κάνεις copy τη νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό

Το blazer είναι το ιδανικό πανωφόρι για επίσημα events (όπως ένας γάμος) αλλά και για τα γραφείο με αυστηρό dress code. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μίνι φόρεμα, αλλά να θυμάσαι πως το σακάκι πρέπει να φτάνει στο ύψος της φούστας.

Τα ανασηκωμένα μανίκια δίνουν ένα φασιονίστικο τουίστ στο διαχρονικό κομμάτι. Απέφυγε να το έχεις κουμπωμένο γιατί σκοπός σου είναι να δείχνεις cool και άνετη. Στα αξεσουάρ έχεις την ελευθερία να αναδείξεις τα αγαπημένα σου κομμάτια όπως για παράδειγμα οι λεοπάρ γόβες ή ένα clutch με τρουκ. Σε κάθε περίπτωση, το λεοπάρ είναι το print της σεζόν.

youweekly.gr