- Διαφήμιση -

1 ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ. Όι άντρες δεν δίνουν σημασία στην πλαδαρή σου κοιλιά ή τα ψωμάκια. Αντίθετα, βλέπουν τις καμπύλες σου και λιώνουν!

2 ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΞ είναι ουσιαστικά παραλλαγές των πέντε βασικών: εκείνος από πάνω, εσύ από πάνω, στο πλάι, από πίσω και όρθιοι.

- Διαφήμιση -

3 ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ, μπορεί ο σύντροφός σου να νομίζει ότι το κάνεις μόνο για να τον ικανοποιήσεις, χωρίς να επιδιώκεις και τη δική σου ευχαρίστηση. Το να παίρνεις όμως πρωτοβουλίες σε κάνει ισχυρή – και αυτό είναι αφροδισιακό.

4 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞ και άλλες δεν θέλουν καθόλου. Είναι φυσιολογικό· η γυναικεία λίμπιντο έχει πολλές διακυμάνσεις μέσα στο μήνα, λόγω ορμονών.

5 ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΥΣΗ και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Το στρες, η ηλικία, το αλκοόλ και πολλοί άλλοι παράγοντες μπορεί να την επηρεάσουν. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και χωρίς στύση!

6 ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ δεν έχουν την ίδια εμφάνιση σε όλους τους ανθρώπους. Σε καμία περίπτωση μη συγκρίνεις τα δικά σου με εκείνα των πορνοστάρ!

7 ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ, καλύτερα να ξεχάσεις την ιδέα. Ο κίνδυνος να χάσεις κάθε αίσθηση… εκεί κάτω είναι μεγάλος.

8 ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ πότε θα έρθει η στιγμή που θα είστε αγκαλιά, είναι ανησυχητικό. Σκοπός είναι να το κάνεις για να περάσεις καλά. Αν σου λείπει μια αγκαλιά, καλύτερα να πάρεις σκύλο! Αυτό συμβαίνει, όμως, και στους άντρες. Πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν σεξ, ενώ στην πραγματικότητα ζητάνε την αγάπη.

9 ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ είναι πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι σε μια βραχυχρόνια. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις κάθε μέρα σεξ μετά από 6 χρόνια!