χωρισμός σημάδια ότι σε θέλει πίσω
- Διαφήμιση -

Έχετε χωρίσει και εσύ δεν το έχεις πάρει απόφαση και τον θέλεις πίσω; Αν απάντησες ναι στην ερώτηση και ψάχνεις διαρκώς σημάδια στην συμπεριφορά του για να καταλάβεις αν σε θέλει κι αυτός, τότε μπήκες στο κατάλληλο άρθρο.

Τα παρακάτω διακριτικά, σημάδια θα σε κάνουν να καταλάβεις, πως και εκείνος υποφέρει όπως και εσύ και πως σκέφτεται διαρκώς τρόπους για να τα ξαναβρείτε. Προσοχή βέβαια, πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις!

- Διαφήμιση -

1.) Τον/την πετυχαίνεις δήθεν τυχαία σε μέρη που πηγαίνατε όταν ήσασταν μαζί.

Αν έχει συμβεί πάνω από 2-3 φορές το πιο πιθανό είναι ότι το κάνει ξεπίτηδες για να σου υπενθυμίσει με τρόπο την παρουσία του/της.

2.) Επικοινωνεί μαζί σου.

Εάν σου στέλνει sms ή σε παίρνει τηλέφωνο ακόμα και αν δεν αναφέρει επανασύνδεση με κάποια γελοία δικαιολογία (π.χ σε έβλεπα όνειρο και ανησύχησα) σου δείχνει με τρόπο ότι δεν σε έχει ξεχάσει και ότι υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρείτε. Αν έχει περάσει καιρός και δεν κάνει βήμα επανασύνδεσης παρά την όποια επικοινωνία, καλύτερα πες του/της να σε ξαναπάρει όταν πραγματικά αποφασίσει να τα ξαναφτιάξετε και μην δεχτείς απλά να μείνετε φίλοι (εκτός και αν θέλεις να είσαι καβάντζα του/της).

3.) Γράφει στον τοίχο σου, σου κάνει like ή ποστάρει καψουροτράγουδα στον τοίχο του/της που δεν άκουγε ποτέ πριν.

Εάν είναι φαν κάποιου καλλιτέχνη ή το κομμάτι είναι τελευταίο hit, μάλλον το πόσταρε επειδή απλά του αρέσει, αλλά αν έχει θυμηθεί κάτι καψουροτράγουδα από τον καιρό της κονσέρβας, μάλλον είναι γιατί τον εκφράζουν και θέλει να ξεδώσει για τον χωρισμό σας.

4.) Δεν έχει προχωρήσει σε άλλη σχέση μετά από εσένα.

Εάν μαθαίνεις τα νέα του/της και δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει σε σοβαρή σχέση μέχρι στιγμής, μάλλον έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο ακόμα μαζί σου και θέλει να σου αφήσει κάποια πόρτα ανοικτή.

5.) ‘Εχεις ακούσει από κοινούς φίλους ή γνωστούς ότι ακόμα σε θέλει.

Μπορεί ο ίδιος/ίδια να ντρέπεται να σου το πει αλλά οι στενοί φίλοι του θα το ψιλιαστούν χωρίς απαραίτητα να μιλήσει και να βγάλει τα εσώψυχα του. Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο (δες και άλλα σημάδια) αλλά δεν βλέπεις να κάνει κάποια κίνηση, ίσως πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλία και να επικοινωνήσεις μαζί του/της.

6.) Το ένστικτο σου σου λέει ότι ακόμα σε σκέφτεται.

Πες το έκτη αίσθηση αλλά αν νιώθεις έντονα ότι ακόμα σε σκέφτεται μάλλον ισχύει και στην πραγματικότητα. ‘Εχε τις κεραίες σου τεντωμένες και για άλλα σημάδια και τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.